20 ton zeytinyağı yola saçıldı

Bursa'nın Orhangazi İlçesi'nde, zeytinyağı yüklü bir TIR, sürücüsünün kontrolünden çıkıp, devrildi. Yaklaşık 20 ton zeytinyağının yola döküldüğü kazada, sürücü Serkan Bozkurt yaralandı. Yağların döküldüğü yol ise 3 saat trafiğe kapalı kaldı...

21 Nisan 2019 Pazar 13:34
20 ton zeytinyağı yola saçıldı






20 ton zeytinyağı yola saçıldı


Bursa Orhangazi'de meydana gelen trafik kazasında zeytinyağı yüklü TIR devrildi. 20 ton zeytinyağı yola saçılırken, trafik 3 saat boyunca durduruldu.
Bursa'nın Orhangazi İlçesi Yeniköy Yolu kavşağında, bu sabah saatlerinde, Serkan Bozkurt yönetimindeki zeytinyağı yüklü TIR, kontrolden çıkıp, devrildi. Kazada dorsedeki yaklaşık 20 ton zeytinyağı, yola döküldü.

KAZADA SÜRÜCÜ YARALANDI

Kazanın hemen ardından TIR sürücüsü Serkan Bozkurt, çevredekilerin yardımıyla araçtan çıkarıldı. Ağır yaralanan sürücü Bozkurt, ihbarla gelen sağlık görevlilerince ambulansla Orhangazi Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.

TRAFİK 3 SAAT KİLİTLENDİ

Yalova-Bursa karayolu, dökülen zeytinyağı ve devrilen TIR nedeniyle trafiğe kapandı. Ekiplerin temizleme ve aracı kaldırma çalışması sonucu yol, 3 saat sonra ulaşıma yeniden açıldı. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı

Anahtar Kelimeler:
BursaBozkurt
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.