90 saniyede telefon mağazasını talan ettiler

İstanbul Kartal'da cirit atan soyguncular bir telefon mağazasını 90 saniyelik süre içinde adeta talan etti. Soyguncular 50 bin liralık cihaz çalarak kaçtı..

31 Ocak 2018 Çarşamba 08:56
90 saniyede telefon mağazasını talan ettiler






90 saniyede telefon mağazasını talan ettiler

İstanbul Kartalda bir telefon mağazasına giren yüzleri maskeli hırsızlar 90 saniyede 50 bin liralık vurgun yaparak kayıplara karıştı.

Kartal ve çevresini mesken tutan hırsızlar gece yarısı bir telefon şirketine ait mağazayı adata talan etti... Olay, 03.00 saatlerinde, Kordonboyu Mahallesi, Şehzade Caddesi üzerinde bulunan bir telefon mağazasında gerçekleşti. Edinilen bilgiye göre otomobil ile mağazanın önüne gelen yüzleri maskeli ve silahlı 5 şahıs, mağazanın kepengini yukarı kaldırdıktan sonra iç camı kırarak içeri girdi. Yaklaşık 90 saniyede mağazada bulunan çok sayıda telefonu ve kasada ki paraları aldıktan sonra kaçarak uzaklaştı.Toplamda 50 bin liralık vurgun yapan 4 soyguncu iş yerinin güvenlik kamerası tarafından saniye saniye görüntülendi. Çevredekilerin ihbarı üzerine bölgeye gelen polis, şüphelileri yakalamak için çalışma başlattı.

ÜÇ GÜNDE İKİNCİ MAĞAZALARI SOYULDU

Öte yandan mağaza yetkilisi Birol Şahin "Gece 02.40 civarlarında kepengi kaldırıyorlar, kapıyı kırıp içeri giriyorlar, bir buçuk dakika içerisinde boşaltıp çıkıyorlar. Yaklaşık para ve telefonlarla birlikte 50 bin lira civarında bir zararımız var. Dışarıda taksici varmış onun kafasına silah dayamışlar polise haber vermesin diye. Bu üç günde ikinci soyulan mağazamız. İki gün öncede yine aynı yöntemle başka bir mağazamıza daha girdiler" dedi.
Polis ekipleri mağaza içinde güvenlik kamerası kayıtlarını aldıktan sonra parmak izi araması yaptı..

Son Güncelleme: 31.01.2018 06:05
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.