AFYONKARAHİSAR’DA GÖRÜNMEZ KAZA

Afyonkarahisar merkezinde elektrik direğine güvenlik kamerası takmak için çıkan bir işçi, direğin devrilmesi sonucu düşerek yaralandı.

21 Ekim 2013 Pazartesi 00:00
AFYONKARAHİSAR’DA GÖRÜNMEZ KAZA






Afyonkarahisar merkezinde elektrik direğine güvenlik kamerası takmak için çıkan bir işçi, direğin devrilmesi sonucu düşerek yaralandı.
Olay, kent merkezindeki Vilayet Kavşağı’nda meydana geldi. Özel bir firmada çalışan işçi İsmail Gün (24), güvenlik kamerası takmak için direğe merdiven dayayarak tırmanmaya başladı. Merdivenin başına geldiği sırada beraberindeki kamerayı direğe monte etmeye başlayan Gün, direğin sallandığını görünce aşağı inmek istedi. Gün’ün tepesinde olduğu elektrik direği ağırlığı daha fazla çekemeyerek büyük bir gürültüyle yola devrildi. Direkle birlikte yaklaşık 7 metreden yere düşen Gün’e ilk müdahaleyi yolda trafik kontrolünü yapan trafik polisleri yaparken, daha sonra kazada yaralanan işçi olay yerine gelen 112 Acil Servis’e ait ambulansla Afyonkarahisar Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı.
Afyonkarahisar’ın Bankalar Caddesi’nde yaşanan olayda, direğin devrildiği esnada trafik ışıklarının kırmızı yanması ve kaldırım çalışması yapılan yolun yaya geçişine kapalı olması, olası bir facianın önüne geçmiş oldu. Direğin Afyonkarahisar Belediyesi ekipleri tarafından kaldırılmasının ardından yol trafiğe açıldı.
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.