AİBÜ’DE İDARİ VE AKADEMİK PERSONEL BAYRAMLAŞTI

Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi (AİBÜ) Rektörü Prof.

21 Ekim 2013 Pazartesi 00:00
AİBÜ’DE İDARİ VE AKADEMİK PERSONEL BAYRAMLAŞTI






Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi (AİBÜ) Rektörü Prof. Dr. Hayri Coşkun, bayram tatilinin ardından idari ve akademik personelle bayramlaştı.
Senato Odası’nda düzenlenen bayramlaşma törenine AİBÜ Rektörü Prof. Dr. Hayri Coşkun, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Kenan Gümüştekin ile Prof. Dr. Mehmet Bahar ve Genel Sekreter Doç. Dr. Erdal Bekiroğlu ile birlikte üniversitede görev yapan akademik ve idari personel katıldı. Personelin Kurban Bayramı’nı kutlayan Rektör Hayri Coşkun, “Bayramlar birlik ve beraberliğimizi, sevincimizi ve mutluluğumuzu paylaştığımız zamanlardır. Bu vesile ile üniversitemiz personelinin geçmiş Kurban Bayramı’nı tebrik ediyorum. İnşallah hep beraber nice bayramlara erişmemizi temenni ediyorum” diye konuştu.
Rektör Coşkun, konuşmasının ardından bütün personelle tek tek tokalaşarak bayramını kutladı. Katılımcılara şeker ikramı yapıldı.
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.