AK PARTİ MİLLETVEKİLLERİ, TESİSLERE HAYRAN KALDI

Palandöken İlçe Belediyesi tarafından Yunus Emre Mahallesine yaptırılan ve Kurban Bayramın ikinci günü muhteşem bir törenle hizmete giren Recep Tayyip Erdoğan Kültür Merkezi ve Spor Kompleksini gezerek tam not veren Ak Parti Erzurum Milletvekilleri Muhye

21 Ekim 2013 Pazartesi 00:00
AK PARTİ MİLLETVEKİLLERİ, TESİSLERE HAYRAN KALDI






Palandöken İlçe Belediyesi tarafından Yunus Emre Mahallesine yaptırılan ve Kurban Bayramın ikinci günü muhteşem bir törenle hizmete giren Recep Tayyip Erdoğan Kültür Merkezi ve Spor Kompleksini gezerek tam not veren Ak Parti Erzurum Milletvekilleri Muhyettin Aksak, Cengiz Yavilioğlu, Adnan Yılmaz, Fazilet Dağcı Çığlık ve Ak Parti İl Başkanı Murat Kılıç tesislerle ilgili Palandöken Belediye Başkanı Orhan Bulutlardan detaylı bilgi aldılar.
Recep Tayyip Erdoğan Kültür Merkezi ve Spor Kompleksini gezen Milletvekillerine tesislerle ilgili detaylı bilgi veren Palandöken Belediye Başkanı Orhan Bulutlar, " Başbakanımızın adını taşıyan Recep Tayyip Erdoğan Kültür Merkezi ve Spor Kompleksinin bölgenin ve Palandökenin gelişmesine büyük katkı sağlayacak. Bir Dünya lideri olan Sayın Başbakanımızın adına ve halkımıza layık bir sosyal tesisi inşa ettik. Merkezimizin toplam 14 bin metrekare alandan oluşmakta. Alan içerisin de 4 bin metrekaresi kapalı alandan oluşuyor 500 kişilik tam Olimpik Kapalı Spor Salonu. Salonumuzda İdari bölümler, hakem odaları, basın odası, antrenman salonu, masa tenisi salonu, soyunma odaları, duş, tuvaletler, sağlık odası, kafeterya gibi ayrıtlar yer almış durumda. Salonumuz 24 saat güvenlik kameraları ile takibi yapılacak. Yangın tesisatı ve ihbar sistemi ile donatılmıştır. Ses anons sistemleri ile tüm teknik detaylar düşünülerek projelendirilmiştir. Bina cephesi ısı yalıtım giydirme cephe ile modernize edildi. Tesisler de yer alan Kültür Merkezimiz de ise yine çok titiz ve detaylar düşünülerek yapıldı. 12 derslik olan merkezimiz de toplantı salonları, el becerileri ve meslek edindirme solanları, kütüphane, sinema salonu, çocuk kreşi, düğün salonu gibi birçok sosyal ve kültürel aktivitelerin yer alacağı şekil de dizayn edildi. Tesisin 10 bin metrekaresi ise açık alandır. Bu açık alanımızda futbol, basketbol, voleybol sahaları, oyun alanları, dinlenme alanları, kondisyon aletinin bulunduğu açık hava spor bahçesi oluşturarak tam donanımlı bir kompleks oluşturularak dünya liderimiz Sayın Başbakanımızın adına yakışır halkımıza layık bir tesisi Erzurum’umuza ve ilçemize kazandırdık. Belediyemiz tarafından yaptırılan Recep Tayyip Erdoğan Kültür Merkezi ve Spor Kompleksi Erzurum’umuza ve ilçemiz Palandökene hayırlı uğurlu olsun” diye konuştu.
AK PARTİ İL BAŞKANI KILIÇ; ADI GİBİ TESİS DE ÇOK GÜZEL OLMUŞ ”
Kapılarını Palandökenlilere açan Recep Tayyip Erdoğan Kültür Merkezi ve Spor Kompleksi Ak Parti İl Başkanı Murat Kılıçtan tam not aldı. Merkezi gezen başkan Kılıç,” Öncelikle şunu belirtmeliyim ki sayın başbakanımızın adına yakışır bir tesis olmuş. Eski den belediyecilikte bu gibi yerler satılır ve rant olarak kullanılırdı. Ak Partinin belediyeleri artık bir devrim yaparak rant yerine halkın kullanımına sunmaya başlamıştır. Bunun en güzel örneği de işte karışımız da duruyor. Bu tesisi Erzurum’a kazandıran Sayın Başkanımız Orhan Bulutlara ve ekibine teşekkür ediyorum” dedi.
MİLLETVEKİLLERİ; PALANDÖKENE YAPILANLAR BİZLERİ MUTLU ETMİŞTİR
Recep Tayyip Erdoğan Kültür Merkezi ve Spor Kompleksinin gezerek Belediye Başkanı Orhan Bulutlardan detaylı bilgi alan Ak Parti Erzurum Milletvekilleri Muhyettin Aksak, Cengiz Yavilioğlu, Adnan Yılmaz, Fazilet Dağcı Çığlık ise ,”İlçeye yapılan çalışmaların yanı sıra böylesine güzel ve kalıcı hizmet yatırımlarını yapılması gerçekten de bizleri ziyadesiyle mutlu etmiştir. Sayın Başkanımız bilgi, birikim ve tecrübesini ortaya koyarak böylesine güzel eserlerin ortaya çıkmasına vesile olmuştur. Merkez de yaptığımız gezide şunu gördük çok titiz ve detaylı bir çalışma yapılarak başbakanımızın adına ve halkımızın kullanımına layık bir tesis olmuş. Sayın başkanımıza ve emeği gecen herkese teşekkür ederiz.
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.