Ali Dede'nin merhameti: Dünyayı duygulandırdı

Bolu'da evindeki sobayı benzinle tutuşturmak isterken evini yakan yaşlı adamın kurtulan kedisi için yaşadığı buruk sevinç tüm dünyayı duygulandırdı.

19 Ocak 2018 Cuma 11:38






Ali Dede'nin merhameti: Dünyayı duygulandırdı

Bolu'da evi yanarken hüngür hüngür ağlayan küçük sarı kedisi kurtarınca sevinen 83 yaşındaki Ali Meşe'nin görüntülerinin yayınlandığı ABD TV kanalı milyonlarca insanı duygulandırdı.

Ali Dede ve küçük kedisi Sarı Kız dün ünlü oyuncu Ellen Degeneres'in sunduğu Elleh Show'ın programına da konu oldu. ABD'li oyuncu ve komedyen Ellen Degeneres'in sunduğu The Ellen Show, Instagram hesabından Ali Meşe'nin kedisi için üzüldüğü anları gösteren bir video paylaştı...

Bolu'da sobayı benzinle tutuşturmak isterken çıkan yangında evi kullanılamaz hale gelen 83 yaşındaki Ali Meşe, besledikleri kedilerin soğuk havada dışarıda kaldığını söyleyerek gözyaşlarına boğulmuştu.

Yaşlı adamın kedisiyle birlikte evinin yanışını izlemesi, dünyada büyük yankı uyandırdı.

ABD'li oyuncu ve komedyen Ellen Degeneres'in sunduğu The Ellen Show, Instagram hesabından Ali Meşe'nin kedisi için üzüldüğü anları gösteren bir video paylaştı. Paylaşılan video 8 milyondan fazla izlendi. Görüntülere yüzlerce yorum geldi.

KEDİSİNE KAVUŞTU


Ali Dede, itfaiye ekiplerinin kurtardığı kedisine, kavuştu.Türk Kızılayı Bolu Şubesi görevlileri, hastanede ziyaret ettikleri Meşe'ye, yangında itfaiye ekipleri tarafından kurtarılan kedisini, taşıma çantası içinde teslim etti. Meşe, önce taşıma çantasının üzerinden sevdiği kedisini, daha sonra kucağına aldı.

Kedisinin getirilmesine sevinen Meşe, sağlık durumunun iyi olduğunu ve hastanede kendisine yoğun ilgi gösterildiğini söyledi.

Son Güncelleme: 19.01.2018 08:51
Anahtar Kelimeler:
Ali Meşe
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.