Almanya'da faciadan dönüldü: 2 tren çarpıştı, 50 yaralı var

Almanya'da iki yolcu treni çarpıştı. İlk belirlemelere göre en az 50 yolcu yaralandı. Yolcu trenlerinde 150 kişinin seyahet ettiği bildiriliyor...

06 Aralık 2017 Çarşamba 00:09
Almanya'da faciadan dönüldü: 2 tren çarpıştı, 50 yaralı var






Almanya'da faciadan dönüldü: 2 tren çarpıştı, 50 yaralı var

Almanya'nın Düsseldorf kentinde yolcu treni ile yük treninin çarpışması sonucu 50 kişi yaralandı.
Almanya'nın Düsseldorf kentindeki Meerbusch bölgesinde yolcu treni ile yük treni çarpıştı. İlk belirlemelere göre 50 kişi yaralandı. Yetkililer, ölü sayısına ilişkin henüz açıklama yapmadı. Trende 150 kişinin olduğu tahmin ediliyor. Bölgeye yaralıların hastaneye kaldırılması için ambulans helikopterlerin sevk edildiği belirtildi.
Meerbusch İtfaiye Yönetimi resmi Twitter hesabından, "Ekiplerimiz kaza mahalline vardı. Şu an kaza bölgesi araştırılıyor ve değişik yardım kuruluşları arasında koordinasyon yapılıyor. Tren içindeki kişilerin durumu bizim açımızdan büyük önem taşıyor" açıklaması yapıldı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.