Ambulansa yol vermek isterken kamyon çarptı

Antalya Gazipaşa Hastane Kavşağı'nda ambulansa yol vermek isterken kamyon altında kalan genç kızın durumu ağır. Selvinaz Salman'a çarpan kamyon sürücüsü gözaltında,

02 Aralık 2018 Pazar 10:18
Ambulansa yol vermek isterken kamyon çarptı






Ambulansa yol vermek isterken kamyon çarptı

Yolda siren çalarak ilerleyen ambulansa yol vermek için kullandığı motosikleti kenara çeken Selvinaz Salman, arkadan gelen kamyonun çarpması sonucu feci şekilde yaralandı..


Antalya'da bir otelde çalışan Selvinaz Salman (21),devlet hastanesinin kavşağında, sirenler çalarak gelen ambulansa yol vermek için durduğu sırada kamyon çarptı. Ağır yaralanan genç kızın durumu ciddiyetini koruyor..

Antalya'nın Gazipaşa ilçesinde kamyonun çarptığı motosikletin sürücüsü Selvinaz Salman (21) ağır yaralandı. Bir otelde çalışan Salman, hastanede tedaviye alındı. Kaza, Hastane Kavşağı'nda meydana geldi. Devlet hastanesi yönüne giden ve kavşakta ambulansa yol vermek için karşıya geçmek isteyen Selvinaz Salman yönetimindeki 07 ADE 339 plakalı motosiklete, Anamur yönüne seyreden Nihat K. yönetimindeki 33 KU 361 plakalı kamyon çarptı.


GENÇ KIZIN DURUMU AĞIR

Edinilen bilgilere göre başında kask takılı olup olmadığı öğrenilemeyen motosiklet sürücüsü Salman, çarpmanın şiddetiyle yola savrularak ağır yaralandı. Kaza sırasında olay yerinde bulunan 112 Acil ekibi tarafından ilk müdahalesi yapılan Selvinaz Salman, Gazipaşa Devlet Hastanesi'ne götürüldü. Durumu ağır olan Salman daha sonra Alanya'ya sevk edildi. Kamyon sürücüsü Nihat K. ise işlemler için polis merkezine götürüldü...

Anahtar Kelimeler:
AntalyaGazipaşa
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.