Ankara'da Lüks villada muhasebeci ölü bulundu

Ankara Dodurga'da bir villada yalnış yaşayan Bora G., kız kardeşi tarafından ölü bulundu. Polis, şüpheli bulduğu ölümü araştırırken, muhasebeci 46 yaşındaki Bora G. için Adli Tıp'tan otopsi raporu isten8di.

24 Aralık 2017 Pazar 21:25
Ankara'da Lüks villada muhasebeci ölü bulundu






Ankara'da Lüks villada muhasebeci ölü bulundu


Ankara Dodurga'da bir villada yalnış yaşayan Bora G., kız kardeşi tarafından ölü bulundu.

Ankara'da bir villada yaşayan 46 yaşındaki muhasebecinin cansız bedeni bulundu.

Olay, saat 19.30 sıralarında Çankaya ilçesi Dodurga Mahallesi'nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Özgürevler Sitesindeki bir villada yaşayan muhasebeci Bora G. (46), kız kardeşi tarafından yerde hareketsiz şekilde yatarken bulundu. Bora G.'nin uyanmaması üzerine sağlık ekiplerine haber verildi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri, yüz üstü yatan şahsın hayatını kaybettiğini belirledi. Evli ve bir çocuk babası Bora G.'nin kesin ölüm nedeni, yapılan otopsinin ardından belli olacak.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.