Ankara'nın El Paso restoranları Gökova Ören Marina'da şube açtı

Ankara'nın köklü El Paso restoranları yeni şubesini Setur Gökova Ören Marina'da açıyor...

20 Haziran 2018 Çarşamba 22:15
Ankara'nın El Paso restoranları Gökova Ören Marina'da şube açtı






Ankara'nın El Paso restoranları Gökova Ören Marina'da şube açtı

Türkiye'nin lider zincir marina işletmesi Setur Marinas, uzun yıllardır Ankara'da faaliyet gösteren dünya mutfağının tecrübeli adresi El Paso Restoran zincirinin yeni şubesine ev sahipliği yapıyor. Et ve balık restoranları olarak iki ayrı ünitede Setur Gökova Ören Marina'da açılan EL CORAZON de EL PASO, tekne sahiplerine hizmet vermeye başladı.

Teknesiyle dünya turu yapan ilk Türk Sadun Boro'yu anma etkinliği ile geçtiğimiz günlerde Setur Gökova Ören Marina'da açılışı gerçekleşen işletme, ilk günden misafirlerinin beğenisini kazandı. Et restoranı sabahları kahvaltı menüsüne ilave olarak kendi fırınında pişirdiği poğaça, sandviç gibi lezzetleri de misafirlerin beğenisine sunuyor. Balık restoranında ise misafirler her güne özel taze balık ve meze çeşitleri ile karşılanıyor.

Setur Gökova Ören Marina, restorandan faydalanmak üzere gelen teknelerden 4 saate kadar bağlama bedeli almıyor.

Setur Marinas Hakkında

40. yılını kutlayan Setur Marinaları, Koç Topluluğu bünyesinde faaliyetlerine 1978 yılında Çeşme Altınyunus Marina ile başlamıştır. Setur Marinaları, Türkiye'nin lider, Akdeniz Çanağı'nın ise en önemli zincir marina işletmelerindendir. Kalamış/Fenerbahçe, Yalova, Ayvalık, Midilli, Çeşme, Kuşadası, Gökova Ören, Netsel Marmaris, Kaş, Finike ve Antalya olmak üzere toplam 11 lokasyonda bayrağını dalgalandıran Setur Marinaları, Türkiye'de marinacılık sektörünün gelişimini destekleyen en önemli markadır.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.