ANTALYASPOR’DA SERİ GALİBİYETLERE PRİM YAĞMURU

(ÖZEL) MedicalPark Antalyaspor Kulübü Başkanı Gültekin Gencer, Karabükspor deplasmanından uzun zamandır puan alamadıklarını belirterek, “Karabükspor’u yenerek yeni bir üçlük seri yakalayacağız” dedi.

21 Ekim 2013 Pazartesi 00:00
ANTALYASPOR’DA SERİ GALİBİYETLERE PRİM YAĞMURU






(ÖZEL) MedicalPark Antalyaspor Kulübü Başkanı Gültekin Gencer, Karabükspor deplasmanından uzun zamandır puan alamadıklarını belirterek, “Karabükspor’u yenerek yeni bir üçlük seri yakalayacağız” dedi. Gencer, futbolcularına üç seri galibiyet için 4 prim vereceklerini kaydetti.
MedicalPark Antalyaspor Kulübü Başkanı Gültekin Gencer, ligde geride kalan 8 hafta ve geleceğe dair planlarını anlattı. Başkan Gencer, ligdeki 12 puanlarının iyi gibi görünse de ilk 5 haftadaki puan kayıplarına yandıklarını söyledi. Çok iddialı bir takım kurduklarını kaydeden Başkan Gencer, “İyi bir kadromuz var. Ligde iyi bir yerde olmasak da futbolcularımızla gurur duyuyoruz. Gıpta edilen bir takımımız var. Sezon başında noktasal transferler yaptık. Uyum dönemi uzun sürdü. Bunu yaşamayacağımızı düşünüyorduk. İstemediğimiz puanlar kaybettik. Fakat kupa dahil ligde oynadığımız son 4 resmi maçı kazandık. Bir serimizi var. Bu seri devam edecek. Yeni bir seri daha yapmayı hedefliyoruz” dedi.
BİZ PRİM VERİRİZ, YETERKİ HAK ETSİNLER
Bu 3 seri galibiyet için bir prim sistemi uyguladıklarını vurgulayan Başkan Gencer, “Bu primleri hak ettiler. 3 galibiyete artı 1, 4 prim verdik. Beşiktaş galibiyetine çift prim söylediğimiz için bu prim sayısı 5’e ulaştı. Yeter ki hak etsinler. Önümüzdeki 3 seri galibiyet için yine bir prim sitemi açıkladım. Bu 3+1, 4 prim olacak. Yaptığımız transferleri eleştirenler oldu. Bizde yanlışlar yapabiliriz. Ama bu transferlerin takıma ne kadar katkı sağladığı ortadadır" ifadelerine yer verdi.
Başkan Gencer, iç saha mağlubiyetinde ise futbolculara ceza verileceğini kaydetti.
"ALT YAPIDAN OYUNCU YETİŞTİRİYORUZ"
‘Takımın genç futbolcular forma bulamıyor?’ şeklinde eleştiriler yapıldığını hatırlatan Gencer, “Akhisar maçında iki futbolcumuz Zeki ve Musa Nizam 90 dakika forma giydi. Ve görevlerini eksiksiz şekilde yerine getirdiler. Alt yapıdan da bir takım oyuncuların yetiştirildiğini gösteriyor” dedi.
"ŞEHİRDE FUTBOLA KÜSMÜŞLÜK VAR"
Şehirde tek eksiğin taraftar olduğunu belirten Gencer, “Biz yönetim olarak üzerimize düşen görevleri yerine getirdik. Hem transfer hem de alınan seri galibiyetlerle üstümüze düşeni yaptık diye düşünüyorum. Ama şehirde futbola bir küsmüşlük var. Bunun önüne geçmemiz gerekiyor. Bu takım ligin ikincisi Beşiktaş, üçüncüsü Rize ve dördüncü Akhisar’ı yeniyor. Galatasaray’dan da bir puan alıyor. Ligin zirvesindeki takımları yeniyor. Yıllardır yenemediğin Beşiktaş’ı yeniyorsun. Bizde yönetim olarak ilkleri yaşatmayı planlıyoruz. Bunları şehirde futbol alt yapısını oluşması için yapıyoruz. Antalyaspor’da kişiler önemli değil. Antalyaspor’a küsülmemelidir. Seri galibiyetler almamıza rağmen stadı dolduramıyoruz. Protokol dışındaki görev yapmış, şehrin havasını teneffüs eden, iş dünyasının bu takıma duyarsız olması bizi üzüyor. Şehrin artık futbol olayını sevmesi gerekiyor. Şehir futbolla güzelleşecek. İvme kazanmasına katkı sağlayacak” şeklinde konuştu.
"ESKİ BAŞKANA GALİBİYET SÖZÜ"
Bu haftaki Karabükspor karşılaşması hakkında da değerlendirmelerde bulunan Başkan Gencer, “Rakibimiz zor bir seriye girdi. Bizde arka arkaya kötü sonuçlar aldığımız seriye girmiştik. Zor süreci atlattık. Uzun zamandır Karabük’ten deplasmanda puan alamıyoruz. Bir önceki Başkanımız Hasan Akıncıoğlu, deplasmandan puanla dönmemizi istedi. Biz ona söz verdik. İnşallah galip geleceğiz. Cuma günü Karabük’e Ankara’dan geçeceğiz. Ben yeni bir üçlük seri yakalayacağımıza inanıyorum. Futbolcularımıza güveniyoruz. Galip gelmeye alıştılar. O rahatlıkla sahaya çıkacaklar. 2 haftadır mağlup olan bir takım var. Dikkatli olmakta fayda var. Biz Karabük’ü yenebilecek güçteyiz. Karabük maçından kazasız dönmek istiyoruz” dedi.
BAŞKAN GÜLTEKİN GENCERDEN, SAMET AYBABA’YA ÖVGÜ
Samet Aybaba’nın, başarılı bir kariyeri olduğunu kaydeden Başkan Gencer, “Futbol bilgisi zaten tartışılmaz. Samet Hoca ilk etapta sıkıntılar yaşadı. İlk 5 haftada kaynaşma sorunu oldu. Şuandan itibaren her türlü uyum sorunu çözüldü. Birlik ve beraberlik ortamı sağlandı. İlk 5 haftada kötü futbol oynamadı takım. Akhisar maçını kazanan tecrübeydi. Futbolcu ve teknik kadronun tecrübesi ile 1-0 korundu” şeklinde konuştu.
“STADYUMUN YAPILMASINI ENGELLEMEYE ÇALIŞANLAR ANTALYASPOR’A İHANET İÇİNDE”
Gençlik ve Spor Bakanı Suat Kılıç’ın 2014 yılı sonuna kadar stadyumun tamamlanarak Antalyaspor’a teslim edileceğini kaydetti. Stat kavgaları nedeniyle Antalya’da futbolun zarar gördüğünü dikkati çeken Başkan Gencer, stadyumun yapılmasını engelleme niyeti içinde olanların Antalyaspor’a ihanet ettiklerini belirtti.
“DIŞARIDAN KALICI BİR REKLAMIMIZ YOK”
Antalyaspor’un gelirlerinin kısıtlı olduğunu dile getiren Başkan Gencer, “ Yönetim kurulu üyelerimizin verdiği reklamlarla sahaya çıkıyoruz. Dışarıdan kalıcı bir reklamımız yok. Antalya’da para kazanan herkesi sorumluluk almaya davet ediyorum. Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım, reklamsız formadan bahsederken biz reklamlısını bulamadık. Yönetim kurulu üyemiz Abu Dabi firması ile Rusya’daki bir petrol firması ile reklam görüşmemiz var. Ayrıca Mardan Palace ile görüşmelerimiz devam ediyor. Bu girişimlerinden birinin mutlaka olumlu olmasını bekliyoruz” dedi.
YÖNETİM İÇİNDEKİ İSTİFALAR
İstifalarla ilgili de açıklama yapan Başkan Gencer şu açıklamalarda bulundu:
“ Bülent Yıldırım her iki listede ismi vardı. Kendisi sıkıntı yaşadı. Seçimden sonra istifasını verdi. Onun yerine Okan Alanyalı geldi. Ramazan Taş’ın istifası söz konusu değil. Taahhütlerini yerine getiriyorlar. Ramazan Taş ‘Daha fazla hizmet edebilecek biri varsa biz yerimizden feragat edebiliriz’ dedi. Onların ayrılması söz konusu değil. Sadece söylemde bulundular. Hüseyin Samut istifa etti. Bir takım şahsİ ya da belki yönetimde doku uyuşmazlığı olduğu için istifa etti.”
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.