Arabaya bindirdikleri kadına 5 kişi tecavüz etti

Otomobil'de tecavüz zanlılarının yargılanması Antalya'da devam edilyor. Svitlana N.'ye yılbaşı gecesi tecavüz iddiasıyla yargılanan 5 sanık, aksine sabaha kadar birlikte olma karşılığında 1200 liraya anlaştıklarını söyledi. Sanıklar, Svitlina N.'nin, şikayeti geri alma karşılığında kendilerinden bir daire istediğini de öne sürdü.

19 Nisan 2016 Salı 12:46
Arabaya bindirdikleri kadına 5 kişi tecavüz etti






Arabaya bindirdikleri kadına 5 kişi tecavüz etti

Antalya'da Ukrayna uyruklu Svitlana N.'ye yılbaşı gecesi tecavüz iddiasıyla yargılanan 5 sanık, aksine sabaha kadar birlikte olma karşılığında 1200 liraya anlaştıklarını söyledi. Sanıklar, Svitlina N.'nin, şikayeti geri alma karşılığında kendilerinden bir daire istediğini de öne sürdü.

Antalya'da 2014 yılbaşı eğlencesi için Lara Örnekköy'deki bir diskoya giden Ukrayna uyruklu 40 yaşındaki Svitlana N., saat 03.00 sıralarında eğlence merkezinden çıktı. Svitlana N. evine yaya olarak giderken yanından geçen otomobildeki 2 kişi, iddiaya göre Svitlana N.'yi zorla araca bindirdi. Araçtaki 4 kişi Svitlana N.'yi ormanlık alana götürdü. İddiaya göre araçtakilerin sırayla tecavüz ettiği Svitlana N., Mehmet A.G.'nin yüzünü tırnaklarıyla çizdi. Daha sonra 4 şüpheli Svitlana N.'yi evine bıraktı.

Svitlana N. ertesi gün polis merkezine giderek şikayetçi oldu. Şikayet üzerine Svitlana N.'nin verdiği plakayı sorgulayan polis, aracın kiralandığını belirledi. Aracı kiralayan Mustafa E. ile birlikte Mahmut Ç.G., Mehmet A.G., Kerim Ö. ve Özcan T. gözaltına alındı.

Olay gecesi Svitlana N. ile birlikte olduklarını söyleyen Mehmet A.G., Kerim Ö. ile Özcan T., tecavüz iddiasını yalanladı. Svitlana N. ile sabaha kadar ilişkide bulunmak üzere 1200 liraya anlaştıklarını iddia eden 3 şüpheli, kadınla bir pansiyonda ilişkiye girdiklerini söyledi.

Tutuksuz yargılanmak üzere serbest kalan 5 şüpheli hakkında 24 yıla kadar hapis cezası istemiyle Antalya 5'inci Ağır Ceza Mahkemesi'nde dava açıldı. Davanın ilk duruşmasında Özcan T., Mahmut Ç.G., Kerim Ö. yer alırken, bir başka suçtan Manisa Cezaevi'nde hükümlü Mehmet A.G. ise SEGBİS üzerinden katıldı. Olayda kullanılan aracı kiralayan Mustafa E. ise duruşmaya gelmedi. Svitlana N. ile tarafların avukatlarının da hazır bulunduğu duruşmada, sanıklar suçlamaları kabul etmedi.

'1200 LİRAYA ANLAŞTIK'

Sanıklardan Kerim Ö., olay günü Mehmet A.G.'nin kiralık bir araçla yanına geldiğini, daha sonra Özcan T.'yi evinden alıp Örnekköy'deki bir diskonun önüne gittiklerini belirterek, şöyle konuştu:

"Yanımızda diğer iki sanık yoktu. Özcan T.'yi içeriye gönderdik. Bir süre sonra Özcan T. yanımıza geldi. 1200 lira karşılığında bir kadınla anlaştığını söyledi. Bu kadının sabaha kadar üçümüzle olacağını söyledi. Adam başı 400 lira düştüğünü söyledi. Kendisi 1000 lira vermiş. Benden 200 lira alıp tekrar içeri gitti. Sonra bir kadınla birlikte geldi. Çığlık mevkiindeki bir pansiyonda oda kiralayıp birlikte olduk. Dönüşte arka koltukta Svitlana N.'nin yanında Mehmet A.G. oturuyordu. İkisi bir ara kavga etti. Svitlana N., Mehmet A.G.'nin yanağını ısırdı. Bunun üzerine Mehmet A.G. de kadına birkaç yumruk attı. Sonra da mağdureyi evine bıraktık."

'ŞİKAYETTEN VAZGEÇME KARŞILIĞINDA DAİRE İSTEDİ'

Svitlana N.'nin, şikayeti geri alma karşılığında kendilerinden bir daire istediğini öne süren Kerim Ö., "Hatta kendisinin insaflı olduğunu, bir arkadaşının bir daire ile birlikte bir araba aldırdığını söyledi. Sonra 100 bin liraya düştü. Hatta 50 bin liraya kadar düştü. Fakat biz kendisine herhangi bir ödeme yapmadık" dedi.

DÖNÜŞTE YANAĞIMI ISIRIP KOPARDI

Mehmet A.G. ise Svitlana N.'nin ilişkiden sonra hemen geri dönmek istediğini belirterek, "Ben anlaşmamızın sabaha kadar olduğunu söyledim. Bunun üzerine taşkınlık çıkardı. Bağırıp çağırmaya başladı. Resepsiyon görevlisi gelip gürültüden diğer müşterilerin rahatsız olduğunu söyledi. Bunun üzerine pansiyondan ayrıldık. Svitlana N.'nin araç seyir halindeyken kapıyı açıp ayağını uzatmaya başladı. Ben de kendisine zarar vereceğini düşünerek kolundan tuttum. Bunun üzerine dönüp yanağımı ısırdı. Can havliyle kendisine yumruk attım. Yanağımda ısırdığı yeri kopardı. Bu nedenle yüzümde kalıcı iz kaldı" diye konuştu.

Mahmut Ç.G. de olayla ilgisi olmadığını, yılbaşı gecesi aracı kiralayan Mustafa E. ile birlikte evde oturduklarını söyledi. Ormanda 4 kişinin tecavüzüne uğradığını iddia eden Svitlana N. ise şikayetten vazgeçme karşılığında sanıklardan bir talepte bulunmadığını söyledi.

Duruşmaya katılmayan Mustafa E. hakkında yakalama emri çıkartılmasına karar veren mahkeme, olayda kullanılan kiralık aracın takip sisteminin ve yılbaşı gecesi ilişkiye girildiği iddia edilen pansiyondaki kayıtların ve görüntülerin istenmesi için duruşmayı erteledi.
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.