Ataköy'de saunada korkutan yangın

Bakırköy Ataköy'de bulunan Sinan Erdem Spor Kompleksi yanında bir saunada çıkan yangın itfaiyenin müdahalesi ile söndürülürken, yangında can kaybı yaşanmadı.

09 Aralık 2017 Cumartesi 09:27
Ataköy'de saunada korkutan yangın






Ataköy'de saunada korkutan yangın

İstansul Bakırköy Ataköy'de bulunan Sinan Erdem Spor Kompleksi yanında bir saunada çıkan yangın itfaiyenin müdahalesi ile söndürülürken, yangında can kaybı yaşanmadı.


Yangın, sabah saat 08.30 sıralarında Bakırköy Ataköy'de bulunan Sinan Erdem Spor Kompleksi yanındaki saunada meydana geldi.

Çıkış nedeni henüz bilinmeyen yangını fark eden vatandaşlar itfaiyeye haber verdi. Olay yerine Bakırköy ve Kocasinan'dan İstanbul Büyükşehir Belediyesi İtfaiye ekipleri sevk edildi.

Kısa sürede yangına müdahale eden ekipler, içeride kimsenin olmadığını belirledi. Yangınının sabah erken saatlerde olması olası bir faciayı önledi.
Yangın anında orada bulunan bir vatandaş, "İçeride kimse yoktu. Elektrik kontağını açınca çalışan oradan bir kıvılcım gibi bir şey çıkmış. İtfaiye gelip müdahale etti. İçeride kimse yoktu" dedi.

Son Güncelleme: 09.12.2017 06:50
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.