Banka çamur olmasın diye lastik ayakkabılarını çıkarıp öyle girdi

Çamurlu lastik ayakkabılarıyla banka şubesini kirletmekten endişe eden yaşlı kadının görüntüleri, sosyal medyada günün konusu oldu.

09 Kasım 2017 Perşembe 09:18
Banka çamur olmasın diye lastik ayakkabılarını çıkarıp öyle girdi






Banka çamur olmasın diye lastik ayakkabılarını çıkarıp öyle girdi

Ankara Beypazarı'na ayağında çamurlu ayakabısı (Yemeni) ile gelen yaşlı kadının "Yerler kirlenmesin" diyerek kapı önünde yaşadığı tedirginlik kameralara yansıdı. Sosyal medyada günün konusu olan görüntülerde yaşlı kadın çamurlu ayakkabılarını çıkararak banka şubesine girmek zorunda kaldı. Olay daha önce "Ambulans kirlenecek" diye üzülen Somalı maden işçisi, Belediye otobüsü kirlenmesin diye ayakta yolculuk yapan Zonguldaklı Madenciler ile, hastane çamur olmasın diye üzülerek doktorun karşısına çıkan Kırıkkaleli Şerif nineyi akıllara getirdi.

LASTİK AYAKKABISINI ÇIKARIP ÖYLE GİRDİ

Ankara'da bir banka şubesine gelen yaşlı bir kadın, çamurlu ayakkabılarını çıkardıktan sonra içeriye girdiği görüntüler, sosyal medyada yer aldı. Yaşlı kadının bu hareketi, geçtiğimiz yıl Kırıkkale'nin Sulakyurt ilçesinde çamurlu ayakkabısı ile girmediği hastaneye adı verilen 84 yaşındaki Şerife Cesur'u hatırlattı.

Ankara'nın Beypazarı ilçesinde bir bankanın şubesine gelen yaşlı bir kadın, ayakkabılarının çamurlu olması nedeniyle içeri girmedi.
Edinilen bilgiye göre; bir süre kapıda bekleyen yaşlı kadın, daha sonra çamurlu ayakkabılarını dışarıda bıraktıktan sonra içeri girdi. Yaşlı kadının bu hareketi bankada sıra bekleyen vatandaşlar tarafından cep telefonu ile görüntülendi. Yaşlı kadın işlemlerini bitirdikten sonra dışarıda bıraktığı ayakkabılarını giyerek bölgeden uzaklaştı.

Yaşlı kadının bu hareketi geçtiğimiz yıl Kırıkkale'nin Sulakyurt ilçesinde yaşanan Şerife Cesur olayını hatırlattı. Gece saatlerinde ilçedeki hastaneye götürülen 84 yaşındaki Şerife Cesur'un ayakkabılarını acil servis girişinde çıkarması güvenlik kameralarına yansımış ve daha sonra eski Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu'nun katıldığı törenle hastanenin ismi 'Şerife Cesur İlçe Devlet Hastanesi' olarak değiştirilmişti.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.