BARCELONA ŞAMPİYONLARINDAN GÜVENÇ’E ZİYARET

13 kategorisinde şampiyon olan Anadolu Spor Akademisi Şanlıurfa Futbol Takımı Vali Celalettin Güvenç’i makamında ziyaret etti.

21 Ekim 2013 Pazartesi 00:00
BARCELONA ŞAMPİYONLARINDAN GÜVENÇ’E ZİYARET






13 kategorisinde şampiyon olan Anadolu Spor Akademisi Şanlıurfa Futbol Takımı Vali Celalettin Güvenç’i makamında ziyaret etti.
Ziyaret sırasında konuşan Vali Celalettin Güvenç, Barcelona’da düzenlenen turnuvada şampiyon olan futbolcuları tebrik ederek, “Dünyanın önemli ülkeleri yenerek şampiyon olan takımımızı kutluyorum. Bizler çok küçük desteklerle minik futbolcularımızı geleceğe hazırlayalım. Spor salonlarımızda kendilerine özel yer ayarlayacağız. Hepsinin lisansı tek takım olarak çıkacak. Beslenmelerine yardımcı olacağız. Hep birlikte el ele verirsek birçoğunu 6-7 yıl sonra çok daha önemli takımlarda futbol oynarken göreceğiz” dedi.
Temmuz ayında yapılacak olan Barcelona turnuvasında aynı başarıyı beklediğini belirten Şanlıurfa Valisi Celalettin Güvenç, “Aynı yaş gurubunda yine Barcelona’da düzenlenecek olan futbol şampiyonasında futbol takımımız derece yapacaklarına inanıyorum. Tam bir takım ruhuyla ilimizi en iyi şekilde temsil edeceklerdir. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Belki destek vermek için bizde orada olacağız. İnanıyorum sıkı bir çalışmayla tekrar şampiyon olacaklardır” diye konuştu.
Konuşmanın ardından Anadolu Spor Akademisi Genel Koordinatörü Özcan Şimşek tarafından Vali Celalettin Güvenç’e Messi forması hediye edildi.
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.