BAŞKAN ALICIK’TAN BAŞ MAKİNİSTE SÜPRİZ ZİYARET

84 yaşındaki Hüseyin Karasoy Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık’a methiye dolu mektup yazdı.

21 Ekim 2013 Pazartesi 00:00
BAŞKAN ALICIK’TAN BAŞ MAKİNİSTE SÜPRİZ ZİYARET






84 yaşındaki Hüseyin Karasoy Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık’a methiye dolu mektup yazdı. Başkan Alıcık’ın yaşlılara gösterdiği saygı ve sevgiden etkilenen Karasoy, Alıcık’a olan duygularını da şair olup şiire döktü.
Isparta Seninkent’ten yıllar önce Nazilli’ye çalışmak için gelen 1929 doğumlu Hüseyin Karasoy, Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık’a övgülerle dolu bir mektup yazdı. Karasoy mektubunun yanında bir de duygularını anlatan şiirini ekleyerek Başkan Alıcık’a gönderdi. Şiir ve Mektubu okuyan Alıcık Kurban Bayramının 2. günü Hüseyin Karasoy ve ailesini ziyaret ederek bayramlarını kutladı.
Mektubun sonunda yazan adrese sürpriz bir ziyaret gerçekleştiren Başkan Alıcık, Hüseyin Karasoy ve eşi Miyase Karasoy’un ellerini öperek kurban bayramlarını kutladı. Alıcık’ın sürpriz ziyaretine çok şaşıran yaşlı çift, çifte bayram yaşadıklarını söyleyerek mutluluk ve memnuniyetlerini ifade etti. Alıcık’la bir süre sohbet eden çift Alıcık’a ikramlarda bulundu. Yıllar önce Isparta’dan Nazilli’ye gelerek Sümerbank basma fabrikasına yolcu taşıyan gıdı gıdı treninin baş makinistliğini yapan Hüseyin Karasoy emekli olduktan sonra Nazilli’ye yerleştiğini ve artık kendisini Nazilli’nin yerlisi olarak kabul ettiğini anlatırken Nazilli’ye sayısız hizmetler yaptığı için Başkan Haluk Alıcık’a teşekkür etti. Özellikle yaşlılara gösterdiği saygı ve sevgiden fazlasıyla etkilenen Karasoy Gıdı gıdı treni için başlatılan çalışmalara çok sevindiğini belirtti. Sohbetin sonunda Karasoy Alıcık için yazıya döktüğü duygularını ve şiirini bir de kendi ağzından okuyarak, Başkan Alıcık’a methiye dolu sözlerle defalarca teşekkür etti. Hüseyin Karasoy’un şiirini dinleyen Alıcık duygulanarak; “Allah sizleri başımızdan eksik etmesin. Sizler var oldukça bizlerde varız” diyerek bol bol hatıra fotoğrafı çektirdi.
İşte Hüseyin Karasoy’un Başkan Alıcık’a yazdığı şiir ve duyguları;
Saygı değer Haluk Bey’e
Nazilli Belediyesi, Gece Gündüz çalışıyor
Halka çıktık Hizmete, Yollar Temizliğe Kavuşuyor
Teşekkür Haluk Reise
İşler böyle gider ise, Nazilli döner Parise
Hep reyimiz Haluk Bey’e
Başta Müdür Ahmet Bey!e
Haluk bey Fakir babası, Çalışmaktır hep çabası
Hep reyimiz Haluk Bey’e
Halka Hizmet etmeyenler, Fakirin elini tutmayanlar
Huzur evine gitmeyenler, Cem Evini görmeyenler
Reyimiz yok o kimseye
Hüseyin Karasoy bu şiiri yazan
Gerçek yalanları bozan, Çalışanı çok seven
Hep reyimiz Haluk Bey’e
Ispartalı Hüseyin Karasoy
Sayın Başkan Haluk Bey, Ömrün uzun binan bek olsun evin ocağın şen olsun, Allah yavrularını bağışlasın, Allah Hz. Muhammet, Hz. Ali yardımcın gözcün bekçin olsun. Allah görünmez beladan kazadan korusun.
Şu çeşmenin haline bak su içecek tası yok, kırma kimsenin kalbini, yapacak ustası yok.
Şu yaşıma ulaştım giymedim başıma taç, ne zengin gördüm tok ne fakir gördüm aç.
Allah’ım Namerde değil, merde de etme muhtaç.
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.