BAŞKAN DOĞAN, MEHTERANLA KARŞILANDI

İzmit Belediye Başkanı Dr.

21 Ekim 2013 Pazartesi 00:00
BAŞKAN DOĞAN, MEHTERANLA KARŞILANDI






İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan ile AK Parti Kocaeli İl Başkanı Mahmut Civelek, İzmit İlçe Başkanı Ali Korkmaz, mahalle ziyaretlerinde mehteran takımıyla karşılandılar. Civelek, Doğan ve Korkmaz, Kozluk, Fatih ve Terzibayırı mahallelerini ziyaret etiler. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Tahir Büyükakın, Büyükşehir Başkan Danışmanı Abdullah Erol, Ak Parti İzmit İlçe Gençlik Kolları Başkanı Muharrem Tutuş’un da katıldığı ziyaretlerde Doğan ve beraberindekiler vatandaşlardan büyük ilgi gördüler.
Terzibayırı, Kozluk ve Fatih Mahallelerinde vatandaşlarla buluşan Başkan Doğan, vatandaşların ilgi odağı oldu. Vatandaşların ilgisine samimiyetle karşılık veren ve gelen her soruyu büyük bir titizlikle yanıtlayan Başkan Doğan İzmit’in son yıllarda yaşadığı değişime vurgu yaptı. İzmit’in sanayi kenti imajına kültür ve sanat kenti imajını eklemek istediklerini ve bunun için çok çalıştıklarını ifade eden Doğan, “ İzmit her geçen gün bir adım daha ilerliyor. Yolumuza koşarak devam edeceğiz” dedi.
Mahallelerinde Başkan Doğan’ı görmeye alışkın olduklarını ve bu durumu takdir ettiklerini dile getiren mahalle sakinleri, “ Başkan her zaman bizimle olmayı bildi. Düğünümüzde, cenazemizde, kahvede, evde, hastamızın yanında hep bizimle oldu. Hizmetleri ve samimiyeti için teşekkür ederiz” dediler.
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.