Başkan Kocaoğlu: Biz ağaç dikiyoruz onlar imara açıyor

 Kim Kardashian 2018 yılıAziz Kocaoğlu, CHP İlçe Başkanı Özcan Durmaz’ın eşlik ettiği Aliağa temasları sırasında kahve ziyaretleri de gerçekleştirdi na hızlı girdi.

30 Ocak 2018 Salı 13:46
Başkan Kocaoğlu: Biz ağaç dikiyoruz onlar imara açıyor






Başkan Kocaoğlu: Biz ağaç dikiyoruz onlar imara açıyor

Aziz Kocaoğlu, CHP İlçe Başkanı Özcan Durmaz’ın eşlik ettiği Aliağa temasları sırasında kahve ziyaretleri de gerçekleştirdi


İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, Aliağa’daki gemi söküm işçilerini ve kamyoncuları ziyaret etti. 

Kocaoğlu, “Kaliteli gençleri siyasete sokamıyoruz. Körler sağırlar birbirini ağırlıyor. Bu profilin mutlaka değişmesi lazım” şeklinde konuştu. Kocaoğlu, tüm Türkiye’yi birleştirmek amacıyla yola çıkan Muharrem İnce’nin Cumhurbaşkanı olacağına inandığını söyledi. 2014 yılına kadar İzmir’e şaşı bakan AKP iktidarının o tarihteki yerel seçimden sonra artık hiç bakmadığını belirterek, “İzmir’i severek, isteyerek, gülerek, İzmir’i birleştirmek için bakmıyorsun ve yatırım yapmıyorsun. Biz Kadifekale’de 450 dönüm yeri heyelan bölgesi diye boşaltıp ağaç dikiyoruz. Siz Uzundere’de heyelan bölgesi olan yeri inşaata açıyorsunuz. Bu iki zihniyet arasındaki en belirgin farktır” dedi.

Son Güncelleme: 23.06.2018 18:16
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.