BAŞKAN TURSUN NAR HASADINA KATILDI

Antalya’nın Döşemealtı ilçe Belediye Başkanı Nurettin Tursun nar hasadındaki üreticileri ziyaret etti.

21 Ekim 2013 Pazartesi 00:00
BAŞKAN TURSUN NAR HASADINA KATILDI






Antalya’nın Döşemealtı ilçe Belediye Başkanı Nurettin Tursun nar hasadındaki üreticileri ziyaret etti.
Döşemealtı ilçe ekonomisinde ilk sırayı alan nar üretiminde Çığlık Mahallesi ve Yağca Köyü’nde hasat başladı. Nar üreticilerini ziyaret eden Döşemealtı Belediye Başkanı Nurettin Tursun rekolte ile ilgili bilgiler aldı. İlk olarak Çığlık Mahallesi’nde çiftçileri ziyaret eden Başkan Nurettin Tursun, daha sonra Yağca Köyü’nde bulunan bir nar bahçesinde hasat yapan işçileri ziyaret ederek birlikte nar topladı.
Üreticilerin narı istediği fiyattan satamadığını belirten Başkan Tursun, Döşemealtı’nın iklim ve toprak yapısı bakımından Türkiye’deki en kaliteli nar üretim alanı olduğunu söyledi. Başkan Tursun, üreticilerin emeklerinin karşılığını alabilmeleri için Döşemealtı Belediyesi olarak ellerinden geleni yapacaklarını da sözlerine ekledi.
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.