BAŞKAN YAŞAR, PAZARDAN ALIŞVERİŞ YAPTI

Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, Yenimahalle Pazarından alışveriş yaptı.

21 Ekim 2013 Pazartesi 00:00
BAŞKAN YAŞAR, PAZARDAN ALIŞVERİŞ YAPTI






Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, Yenimahalle Pazarından alışveriş yaptı. Yaşar, “Hayatın her geçen gün pahalılaştığı şu günlerde hem pazarlarımızın hem de çiftçilerimizin önemini anlamamız gerek. Aksi takdirde yakında taneyle portakal, gram ile kiraz almak zorunda kalacağız” dedi.
Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, hem Yenimahalle Pazarından alışveriş yaptı hem de vatandaşlarla ve esnafla sohbet etti. Pazar alışverişi yapan vatandaşlar, Yaşar’ı pazarda görünce şaşkınlıklarını gizleyemedi. Esnafla ve vatandaşla selamlaşan Yaşar, pazar alışverişini önemsediğini belirtti. Tezgahlardan sebzeleri büyük bir dikkatle seçen Yaşar, “Pazarlardaki ürünler daha kaliteli ve taze. Sağlıklı yaşam için her daim hormonsuz, organik ürünlere ihtiyacımız var. Çiftçilerimizin ürettiği sebze ve meyveler sabahın erken saatlerinde, yaz kış demeden pazarlarda yerlerini alıyor. Hayatın her geçen gün pahalılaştığı şu günlerde hem pazarlarımızın hem de çiftçilerimizin önemini anlamamız gerek. Aksi takdirde yakında taneyle portakal, gram ile kiraz almak zorunda kalacağız” diye konuştu.
Yenimahalle Belediyesi tarafından hızla devam eden kapalı pazar yeri inşaatları hakkında esnaflara bilgiler veren Yaşar, çalışmaların hızla devam ettiğini ve çok yakın zamanda esnafların kapalı pazar yerlerine taşınacaklarını sözlerine ekledi.
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.