BAYIRLI; “6222 SAYILI YASA GENİŞLETİLMELİ”

Spor Toto 2.

21 Ekim 2013 Pazartesi 00:00
BAYIRLI; “6222 SAYILI YASA GENİŞLETİLMELİ”






Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup takımlarından Aydınspor 1923’ün Başkanı Süha Bayırlı, Balıkesir’in Susurluk ilçesinde Aydınspor 1923’lü ve Göztepeli taraftarların arasında yaşanan kavgayı değerlendirdi.
Holiganlığın Susurluk’ta yine hortladığını belirten Bayırlı, “Yaşanan olayları kesinlikle onaylamıyoruz. 6222 sayılı yasanın kapsamı genişletilmesi gerek. Ayrıca, emniyetin bu tip olaylara karşı önlem alması gerek. Önlem alınması için can mı gitmeli? Yaralanan taraftarlarımıza geçmiş olsun dileklerimizi sunuyoruz” dedi.
Federasyon ve emniyetin ortak olarak holiganlığa karşı çalışması gerektiğini ifade eden Bayırlı, “Umarız bu olayların devamı gelmez. Biz, kulüp olarak sporda şiddete karşıyız. Şiddete karşı üzerimize ne düşüyorsa yapabiliriz” şeklinde konuştu.
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.