Beyoğlu'nda okulun penceresinden atlayan kız öğrenci öldü

Fındıklı Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'nde okulun penceresinden atlayan kız öğrenci hayatını kaybetti.

13 Kasım 2017 Pazartesi 16:42
Beyoğlu'nda okulun penceresinden atlayan kız öğrenci öldü






Beyoğlu'nda okulun penceresinden atlayan kız öğrenci öldü

İstanbul Beyoğlu Fındıklı Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'nde okulun penceresinden atlayan kız öğrenci hayatını kaybetti.

Beyoğlu'nda bulunan Fındıklı Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'nde öğrenim gören bir kız öğrenci okulun penceresinden atladığı iddia edildi. Öğrenciler okul dışına çıkarıldı.

Edinilen bilgiye göre olay yerine sevk edilen sağlık ekiplerinin 9.sınıf öğrencisi genç kızın öldüğünü belirledi. Polis ekipleri ölümün meydana geldiği okulda olayla ilgili inceleme başlattı.

Talihsiz genç kızın ölüm haberi arkadaşlarını şoke etti. Hayatını kaybeden öğrencinin kimliği henüz açıklanmadı.

OLAYIN İLK BİLGİLERİ

Olay, Fındıklı'da bulunan bir meslek lisesinde saat 16.00 sıralarında meydana geldi. Adı bilinmeyen 9.sınıf öğrencisi bir genç kız, oklun penceresinden atladı. Bildirilmesi üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Sağlık ekipleri, genç kızın öldüğünü belirledi. Polis inceleme başlatırken öğrenciler okul dışına çıkarıldı. İçeriden çıkan öğrencilerin olayın şokuyla gözyaşı döktükleri görüldü. Cep telefonuna sarılan öğrencilerin olayı yakınlarına bildirdikleri kameralara yansıdı. Olay yeri inceleme ekiplerinin okul ve çevresindeki incelemeleri sürüyor.

Son Güncelleme: 13.11.2017 17:57
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.