BOLUSPOR’DA MORALLER YERİNE GELDİ

PTT 1.

21 Ekim 2013 Pazartesi 00:00
BOLUSPOR’DA MORALLER YERİNE GELDİ






PTT 1. Lig takımlarından Boluspor’da iki haftalık kötü gidişin ardından Şanlıurfaspor deplasmanında alınan galibiyetin sevincini yaşıyor.
Şanlıurfaspor maçı öncesi iki haftadır galibiyete hasret kalan ve aldığı yenilgilerle alt sıralara gerileyen Boluspor, zorlu deplasmanda aldığı 4-3’lük galibiyetle moral buldu. 25 Ekim’de gerçekleşecek olan olağanüstü kongre öncesi rahat bir nefes alan takımda futbolcular ve teknik heyetin yüzü güldü. Ligde ilk deplasman galibiyetini Şanlıurfaspor’dan alan kırmızı-beyazlı takım, gol yollarındaki sıkıntıyı da aştı. İlk kez bir maçta rakip kaleye 4 gol birden gönderen Boluspor, kalesini ise yine gole kapatamadı.
Sezon başından bu yana rakip kaleye 9 gol gönderen Boluspor, kalesinde ise 10 gol gördü. Teknik direktör Ali Beykoz, bu hafta kendi sahasında oynayacakları Adanaspor maçında mutlak 3 puan hedeflediklerini söyledi.
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.