BUSKİ’DEN OTOMATİK VEZNELER

Bursa Büyükşehir Belediyesi BUSKİ Genel Müdürlüğü, 7 gün 24 saat hizmet verecek otomatik su tahsilat vezneleri açtı.

22 Kasım 2013 Cuma 00:00
BUSKİ’DEN OTOMATİK VEZNELER






Bursa Büyükşehir Belediyesi BUSKİ Genel Müdürlüğü, 7 gün 24 saat hizmet verecek otomatik su tahsilat vezneleri açtı.
İlk etapta BUSKİ Acemler tesisi, Görükle ilçe merkezi ve Osmangazi metro istasyonu çıkışında olmak üzere 3 noktada devreye sokulan otomatik su tahsilat veznelerinden abone numaraları girerek kredi kartıyla su faturası ödenebilecek. Fatura borcundan dolayı suyu kesilen abonelerin otomatik su tahsilat veznelerine borçlarını yatırmaları durumunda suları da online sistem sayesinde yeniden açılacak. Aynı zamanda elektronik kartlı sayaç kullanan aboneler kartlarına kontör yükleyebilecek.
Yeni sistemden memnun kalan vatandaşlar, otomatik su tahsilat vezneleri sayesinde günün her saati ödeme yapabilmenin kolaylık olduğunu belirterek, "Mesai bitiminden sonra da bu vezneler sayesinde ödeme yapabileceğiz" dediler.
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.