DERBİDE OLAY ÇIKARAN 47 TARAFTAR 1 YIL MAÇLARA GİREMEYECEK

Adana’da oynanan Adanaspor-Adana Demirspor derbisi öncesi taraftar grupları arasında çıkan olaylarla ilgili 36 kişi gözaltına alındı.

21 Ekim 2013 Pazartesi 00:00
DERBİDE OLAY ÇIKARAN 47 TARAFTAR 1 YIL MAÇLARA GİREMEYECEK






Adana’da oynanan Adanaspor-Adana Demirspor derbisi öncesi taraftar grupları arasında çıkan olaylarla ilgili 36 kişi gözaltına alındı. Polis tarafından olaylara karıştığı tespit edilen 47 kişinin, 1 yıl süre boyunca maçlara girmesi yasaklandı.
PTT 1. Lig’de mücadele eden Adanaspor ile Adana Demirspor arasında dün oynanan karşılaşma öncesi, 2 takımın taraftarları arasında olaylar çıktı. 3 kişinin bıçakla yaralandığı olaylar ile ilgili çalışma başlatan Adana Emniyet Müdürlüğü Spor Şubesi ile Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri, 36 kişiyi gözaltına aldı. Gözaltına alınan taraftarlardan 11’i için adli işlem yapılırken, polisin fotoğraf ve görüntülerden tespit ettiği 47 kişinin, 1 yıl süreyle maçlara girmesi yasaklandı. Bu kişilerin, maç öncesi ve sonrası polis merkezlerine giderek imza vermeleri kararlaştırıldı.
Yaşanan 3 bıçaklama olayı ile ilgili de 8 kişi göz altına alınırken, yakalanan kişilerin emniyetteki sorgularının devam ettiği öğrenildi.
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.