DOĞAN 5 YILLIK İCRAATLARINI ANLATTI

İzmit Belediye Başkanı Nevzat Doğan, Cumhuriyet Parkı’nda düzenlediği basın toplantısında görevde tamamladığı 4,5 yılın değerlendirmesini yaptı.

21 Ekim 2013 Pazartesi 00:00
DOĞAN 5 YILLIK İCRAATLARINI ANLATTI






İzmit Belediye Başkanı Nevzat Doğan, Cumhuriyet Parkı’nda düzenlediği basın toplantısında görevde tamamladığı 4,5 yılın değerlendirmesini yaptı.
Başkanı Dr. Nevzat Doğan, 4,5 yıllık Belediye Başkanlığı dönemini değerlendirdi. Cumhuriyet Parkı’nda düzenlenen ve Doğan’ın görev süresi içerisinde hayata geçirilen tüm projelerini anlattığı toplantıya AK Parti İlçe Başkanı Ali Korkmaz, DSP İlçe Başkanı Hülya Yıldırım, Kent Konseyi Engelliler Meclisi Başkanı Mehmet Atadoğan, AK Parti ilçe kadın kolları temsilcileri, esnaf, sivil toplum örgütleri temsilcileri, mahalle temsilcileri ve muhtarlar katıldı.
DOĞAN, SIRTIMIZDAKİ TER KURUMDAN ÇALIŞIYORUZ
Cumhuriyet Çocuk Parkı’nda tamamlanan projelerin fotoğraflarından oluşan bir sunum gerçekleştiren Başkan Doğan, “4,5 yılda her gün yeni bir kazanım ile güne başladık. Yeni bir İzmit hedefiyle yola çıkmıştık ve geçen süre içinde çok önemli işler yaptık. Göreve gelirken ne vaadettiysek hepsini, hatta daha fazlasını yaptık. Özellikle ilk 2 yıl 5 belediyenin tek çatı altında toplanması, projelere kaynak oluşturulması ile geçti. Asıl hizmetler son 2,5 yıl içinde kendini göstermeye başladı” dedi.
BALON PROJE YOK
Birçok önemli projeyi hayata geçirdiklerini dile getiren Doğan, “Hiçbir zaman yapamayacağımız, balon projelerle halkımızın karşısına çıkmadık. Yapacağımız işlerin sözünü verdik ve 4,5 yıl içinde neyin sözünü verdiysek hepsini yerine getirdik. İlk günden beri sırtımızda ter hiç kurumadan çalıştık. Kentimize çok güzel hizmetler kazandırdık. Bu işleri de bir ekip ruhu ile yaptık. Her işte halkımızın fikrini sorduk. Eğer bu gün İzmit kazandıysa bu birlik beraberlik sonucunda olmuştur. İzmit halkı arkamızda olduğu için bu hizmetler yapılmıştı. Halkımızdan da, partimizden de her zaman destek gördük. Bazıları gibi balon projelerle halkımızın karşısında olmadık. Bizim lügatımızda balon, yapamayacağımız projeler yoktur. Balon siyasi anlayışlar bize göre değil. Vaadettiklerimizin tamamını yerine getirmekle kalmadık, bir o kadarını daha yaptık” diye konuştu.
İZMİT KAZANDI
Yaklaşık bir saat boyunca yapılan işleri tek tek anlatan Başkan Doğan, “Kente kim bir çivi çaktıysa herkese teşekkür eden bir anlayış içindeyiz. Şehrin hücrelerine kadar girdik. İzmit için çok emek sarf ettik ve sarf etmeye de devam edeceğiz. İzmit kazandı ve kazanmaya devam edecek. Tablo ortada, bu tablo her şeyi gösteriyor. Mahalle meydanları, bisiklet yolları, tarih koridoru, pişmaniye festivali, mahalle meydanları, mahalle konakları, muhtarlık binaları, seyir terasları, mahalle bilgi evleri, yüzme havuzları, kapalı pazarlar, Gölkay, Sarısu Gençlik Kampı, trafik eğitim merkezi, öğrencilere ücretsiz bisiklet dağıtımı, Kadın Yaşam Merkezi, Ekopark, Gençlik Merkezi, Kültür Tepesi, Cephanelik Spor Tesisleri, parklar, meydanlar, Çocuk Hakları Okulu, Servetiye siperleri, Yahya Kaptan Anıtı, Çanakkale Kınalı Asker Parkı, Sarıkamış Şehitleri Anıtı ve hatıra ormanı, Kore ve Kıbrıs Şehitleri Anıtı, Gagauzya İzmit Türk Parkı, Mestanlı mahalle konağı, çorba çeşmeleri, İZMEK kursları, cepsinler, Pişman Çocuk Dergisi, Kocaelispor’a destek ve tesis, amatör spora destekler, kültür merkezleri, köylü pazarı, taksi durakları yaptığımız projelerden sayabildiklerimden bazılarıdır” şeklinde konuştu.
Doğan, bütçeyi yüzde 100 gerçekleştiren belediyelerin başında gelmenin haklı gururu içinde olduklarını da söyledi.
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.