El freni çekilmeyen araç yatak odasına girdi

Trabzon'da bir otomobil, elfreni çekilmeyen servis aracının çarpması sonucu fırlayan araç evin yatak odasına girdi

10 Aralık 2017 Pazar 18:42
El freni çekilmeyen araç yatak odasına girdi






El freni çekilmeyen araç yatak odasına girdi

Trabzon'da içerisinde sürücü bulanmayan ve el freni çekilmesi unutulan servis minibüsü, kontrolden çıkarak bir site önünde park halindeki otomobile çarptı. Çarpanın etkisiyle binanın giriş katında bir evin odasının duvarını kıran otomobil, apartman boşluğunda asılı kaldı. Kimsenin yaralanmadığı kaza anı da siteye ait güvenlik kamerasına yansıdı


Kaza, Çukurçayır Mahallesi, Vadikent Sitesi'nde saat 13.30 sıralarında meydana geldi. İddiaya göre çevrede bir işyerine giren Yakup U.'nun el frenini çekmeyi unuttuğu servis minibüsü, bayır aşağı hareket etti. İçerisinde sürücü bulunmayan minibüs siteye ait demir korkulukları da aşarak park halindeki Özlem A.'ya ait otomobile çarptı.

çarpanın etkisiyle içerisinde sürücü bulunmayan otomobil, apartmanın giriş katındaki bir evin odasının duvarını da kırarak, apartman boşluğunda asılı kaldı. Şan eseri kimsenin yaralanmadığı kazada iki araç ve Kadir Arslan'a ait evde büyük hasar oluştu. Apartman boşluğunda asılı kalan otomobil çekici yardımıyla bulunduğu yerden kaldırıldı. Kaza sonrası şaşkın yaşayan çevre sakinleri büyük bir gürültü duyduklarını ve deprem olduğu düşüncesine kapıldıklarını söyledi. Bu arada kaza anı da siteye ait güvenlik kamerası tarafından saniye saniye kaydedildi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.