ENGELLİ BASKETBOLCULAR URFA’YA HAZIRLANIYOR

Bu sezon Garanti Tekerlekli Sandalye Basketbol 1.

21 Ekim 2013 Pazartesi 00:00
ENGELLİ BASKETBOLCULAR URFA’YA HAZIRLANIYOR






Bu sezon Garanti Tekerlekli Sandalye Basketbol 1. Ligi’nde mücadele verecek olan Gaziantep Büyükşehir Belediyespor Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımı, deplasmanda oynayacağı Şanlıurfa Tekerlekli Sandalye Basketbol maçı hazırlıklarını sürdürüyor.
Antrenör Erdinç Kılıç nezaretinde bayram tatilinden sonra yeniden maç hazırlıklarına başlayan Mavi-Beyazlı engelliler, çalışmalarını Kamil Ocak Spor Salonu’nda sürdürüyor. Bu sezon lige galibiyet ile başlamak istediklerini ifade eden Gaziantep Büyükşehir Belediyespor Kulüp Başkanı Ünsal Göksen, “Geçen sene şampiyon olduğumuz ikinci ligde iyi bir takımımız vardı. Aynısını bu sene 1. Lig’de de gerçekleştirmek istiyoruz” dedi.
Gaziantep’te engelli sporuna önem verdiklerini ve bu açıdan bir basketbol takımı kurduklarını vurgulayan Göksen, “Yöneticilerimiz Hayrettin Hafif ve Nihat Aydıngüler’in gayretleri ile iyi bir hazırlık dönemi geçiriyoruz. Kaliteli ve deneyimli oyunculardan kurulu bir takımımız var. İçeride ve dışarıda oynayacağımız maçlarda taraftarlarımızın desteğini görmek istiyoruz” diye konuştu.
Gaziantep Büyükşehir Belediyespor Kulüp Başkanı Ünsal Göksen, bu sene takımın başında Antrenör Erdinç Kılıç’ın olacağını belirtti. Göksen, İstanbul Dostlu Takımı’ndan Mithat Çetin ile Akın Celal Güral’ı, Şanlıurfa Engelli Takımı’ndan Musa Bulut’u, Aydın Engelli Takımı’ndan ise Zehra Torun’u transfer ettiklerini kaydetti.
3 Kasım’da Şanlıurfa deplasmanında oynayacak olan Gaziantep Büyükşehir Belediyespor Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımı, ilk maçından galibiyet ile ayrılmak istiyor.
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.