Erdoğan'ın yakınları, otelden gazeteci attırdı

Bugün Gazetesi Washington Temsilcisi Adem Yavuz Arslan, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın yeğeni Ali Erdoğan'ın kendisine küfrettiğini, sonra da otelden attırdığını açıkladı.

26 Eylül 2014 Cuma 01:10
Erdoğan'ın yakınları, otelden gazeteci attırdı






Cemaat-hükümet kavgasının yükünü gazeteciler çekiyor. ABD gezisini sürdüren Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın yakınları bu ülkede görev yapan gazeteci Adem Yavuz Arslan'ı tartaklayarak otelden attırdı.

Bugün Gazetesi Washington Temsilcisi Adem Yavuz Arslan,
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın yeğeni Ali Erdoğan'ın kendisine küfrettiğini, sonra da otelden attırdığını açıkladı.
Birleşmiş Milletler Genel Kurulu çalışmaları çerçevesinde Amerika Birleşik Devletleri'nde bulunan Cumhurbaşkanı Erdoğan, ABD Başkan Yardımcısı Joe Biden'le otelde bir görüşme yaptı. Görüşmeye sadece ABD basını alındı. Bu sırada Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın yeğeni Ali Erdoğan, herkesin içinde Adem Yavuz Arslan'a küfretti. Daha sonra da otelden attırdı.

MUSTAFA VARANK, KORUMALARA TALİMAT VERDİ

Bütün gazetecilerin lobide beklediği sırada Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Mustafa Varank da korumalara 'atın bunu' talimatı verdi. Yavuz Arslan, otelin önünde beklerken Şenol Kazancı ve Aydın Ünal'ın, yanına gelerek küfrettiğini, tehditler savurduğunu ve saldırmaya kalktığını yazdı. Sivil iki kişinin ise gelip tekme attığını belirtti.

Adem Yavuz Arslan olayı Twitter hesabından duyurdu. Arslan,

Son Güncelleme: 26.09.2014 01:12
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.