EREĞLİ FESTİVALİ FİNALE KALDI

Zonguldak’ın Ereğli ilçesi belediyesince bu yıl 20.

21 Ekim 2013 Pazartesi 00:00
EREĞLİ FESTİVALİ FİNALE KALDI






Zonguldak’ın Ereğli ilçesi belediyesince bu yıl 20.’si düzenlenen Uluslar arası Sevgi Barış Dostluk Kültür ve Sanat Fetivali’nin ACE of M.I.C.E adıyla düzenlenen ve miting, kongre ve toplantıların değerlendirildiği ödül töreninde Türkiye genelindeki en iyi üç festival arasına girdiği bildirildi.
Kdz. Ereğli Belediyesi tarafından bu yıl 20.’si düzenlenen Uluslar arası Sevgi Barış Dostluk Kültür ve Sanat Fetivali’nin ACE of M.I.C.E. adıyla düzenlenen ve miting, kongre ve toplantıların değerlendirildiği ödül töreninde finale kaldığı bildirildi. Kdz. Ereğli Belediyesi tarafından yapılan açıklamada ‘Aslar Sahneye Çıkıyor’ sloganıyla gerçekleştirilecek Kongre, Toplantı ve Etkinlik alanında Türkiye’nin ilk ve tek organizasyonu olan ACE of M.I.C.E Ödüllerinde Kdz.Ereğli Uluslararası Sevgi Barış Dostluk Kültür ve Sanat Festivali’nin Türkiye’nin en iyi festivali alanında ilk üç festival ile finale kaldığı belirtildi. Açıklamada
Kdz. Ereğli Belediye Başkanı Halil Posbıyık ile eşi Neriman Posbıyık’ın 22 Ekim 2013 Salı günü Haliç Kongre Merkezi’nde düzenlenecek ödül töreni gecesine katılacakları ifade edildi.
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.