EŞİ ÖLMESİNE RAĞMEN, 16 YILDIR KAYNANASINA BAKIYOR

Fedakar gelin, iki çocuğunun yanı sıra 16 yıldır Alzheimer hastası kayınvalidesine hürmetle ve şefkatle bakıyor.

21 Ekim 2013 Pazartesi 00:00
EŞİ ÖLMESİNE RAĞMEN, 16 YILDIR KAYNANASINA BAKIYOR






Fedakar gelin, iki çocuğunun yanı sıra 16 yıldır Alzheimer hastası kayınvalidesine hürmetle ve şefkatle bakıyor. Lenf kanserinden eşini kaybeden Hayriye Kenet, kayınvalidesi ve 2 çocuğu ile birlikte geçinmeye çalışıyor. Okula giden iki çocuğuna annelik ve babalık yapan 45 yaşındaki Hayriye Kent, eşinin ölümü nedeni ile İstanbul’dan Düzce’ye taşınmak zorunda kaldı. İstanbul’da zor yaşam koşullarından dolayı memleketi Düzce’de kiracı olarak bir eve yerleşen Hayriye Kent, fedakarlığı, mücadelesi, özverisi, hayat hikayesi ve ailesine sahip çıkışı ile örnek bir gelin örnek bir anne olarak takdir ediliyor.
Severek evlendiği eşi ile çok mutlu bir evlilikleri olduğunu belirten Hayriye Kenet “Çok mutlu bir evliliğimiz vardı. Eşim kanser hastası olduğundan dolayı vefat etti. İki kızım var. Kayınvalidemde 16 yıldır bizle birlikte kendisi Alzheimer hastası. Eşim ölmeden önce bana vesiyet etti ‘Annemi kimsenin eline bırakma’ diye bende bırakmadım bakıyorum. İstanbul’dan Düzce’ye geldik. Burada yaşamımızı sürdürüyoruz” dedi.
Kenet, “Valla hiç kimse dırdır etmesin. Kimin ne olacağı belli değil. Bugün büyüklerimizin başına gelen yarın bizimde başımıza gelir” diye konuştu.
Babaannesini çok sevdiğini söyleyen torun Sevilay Kenet ise “Burada komşular çok iyi. Bize destek oluyor. Annem, babaanneme çok iyi bakıyor. Babaannemi seviyorum beraber televizyon izliyoruz dolaşıyoruz evde annemin olmadığı yerlerde ben bakıyorum” dedi.
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.