Galatasaray'da yeni Aslan sandıktan çıkacak: Prof.Ahmet Özdağan Kimdir?

Galatasaray'da 36. başkanı seçmek için başlayan kongre sürecinde sona yaklaşıldı. Oy vermle işlemi dakikalar sonra tamamlanacak.

23 Mayıs 2015 Cumartesi 14:23
Galatasaray'da yeni Aslan sandıktan çıkacak: Prof.Ahmet Özdağan Kimdir?






Galatasaray'da yeni Aslan sandıktan çıkacak

Galatasaray'da kongrede oy verme işlemi sona ermek üzere. Ahmet Özdoğan, Dursun Özbek ve Turgay Kıran'ın 'koltuğa oturan 36. başkan' olmak için yarıştığı olağan genel kurul, Galatasaray Lisesi'nde saat 10.00'da başladı. Sandıklar birazdan kapanacak, oy sayım işlemi başlayacak.


G.Saray'da 7 aylık Duygun Yarsuvat yönetimi, bugün yapılacak başkanlık seçimi ile resmen son bulurken, 3 adaylı olağan genel kurulda sarı-kırmızılı üyeler, kulüp tarihinin 36. başkanını seçecek. Mevcut yönetimin adayı olarak gösterilen Dursun Özbek'in yanı sıra, Prof. Dr. Ahmet Özdoğan ve Turgay Kıran, bugün Cimbom'un başkanlık koltuğuna oturmak için zorlubir yarış içerisine girecek. Özbek ve Kıran; G.Saray Liseli özelliklerinin yanında, yaptıkları iş de aynı. İkisi de otelci ve liseden sınıf arkadaşı. Liseli olmayan Özdoğan ise efsane başkanlar Ali Uras ve Ali Tanrıyar gibi tıp doktoru olarak seçimleree girecek.

SANDIKLAR SAAT 15.00'TE KAPAPIYOR

Sarı-kırmızılı kulüpte aidatını yatıran 7 bin 908 üye, 3 adaylı olağan genel kurulda oy kullanma hakkını kazanmış durumda. Galatasaray Lisesi'nde yapılacak 15 sandıklı başkanlık seçiminde oy kullanma 10.00'da başlayıp 15.00'te bitecek

ÖZDOĞAN: Yola 'ortak akıl, lider kadro' sloganıyla çıktı. 50 milyon doların hazır olduğunu açıkladı. Aylık 1 milyon TL'lik geliri 15 milyon TL'ye çıkaracak.

ÖZBEK: Mali dinamiklerini harekete geçirme özü verdi. Liseli-lisesiz ayrımını reddederken, "G.Saray'da herkes bütündür, kutuplaşmayız" dedi

KIRAN: Sportif A.Ş'nin başına Adnan Öztürk'ü getireceğini söyledi ama Öztürk "Hayır" dedi. Ronaldinho'yu getirebileceklerini de açıkladı.

ADAYLARI TANIYALIM

AHMET ÖZDOĞAN KİMDİR?: 2000'de ABD'de profesör unvanı aldı. Kulak burun mutehasısı doktor ve öğretim görevlisi.Faruk Suren ile 2, Özhan Canaydin ile de 1 bir dönem yöneticilik yaptı. 3 aday arasında en tecrübeli isim.

DURSUN ÖZBEK KİMDİR ?: Sadece bu dönem Duygun Yarsuvat ile 7 aylık yöneticilik tecrübesi var. Galatasaray'ın eski sporcusu. Otelcilik ve inşaat sektörü ile uğraşıyor.

TURGAY KIRAN KİMDİR?: Daha önce Özhan Canaydın ile bir dönem yöneticilik yaptı. Bir kez Canaydın'a, bir defa da Ünal Aysal'a karşı seçime girdi ama kaybetti. Turizm işiyle uğraşıyor

AHMET ÖZDOĞAN - RENK: SARI

YÖNETİM ASİL LİSTE:
> Varol Z. Dereli
> Ömer Tümay
> Emre Erdoğan
> Muzaffer Oflaz
> Emin Eminoğlu
> Fatih Akgün
> A. Tuncay Çobanoğlu
>Ali Fatinoğlu
> M. Zafer Pınarcık
> Dinçer Azaphan.

YÖNETİM YEDEK LİSTE: Serhat Özalemdar, Mehmet Yıldırım, Metin Tayfun İşeri, Oben Aybars Kuday, Mehmet Akif Aygün

DURSUN ÖZBEK - RENK: KIRMIZI

YÖNETİM ASİLLİSTE:

> Cengiz Özyalçın
> A. Nasuhi Sezgin
> Eşref Alaçayır
> Cüneyt Tanman
> Can Topsakal
> Fatih İşbecer
> Tayfun Demir
> İsmail Sarıkaya
> Ural Aküzüm
> Tarık Taşar

> YÖNETİM YEDEK LİSTE: Alper Narman, Murat Atay, Ali Yüce, Burçin Aslan, Selim Arda Üçer

TURGAY KIRAN - RENK: GRi
YÖNETİM ASİL LİSTE:
> Ömer Kayalıoğlu
> Tayfun Akgüner
> Levent Karadeniz
> Taylan Özen
> İbrahim Bozan
> Ozan Korkut
> Ulvi Süvarioğlu
> Orhan Sürek
> Vildan Taştop
> Erdal Aslan
> YÖNETİM YEDEK LİSTE: Okan Böke, Adnan Mete, Pelin Atılgan Çobanoğlu, Edip Önder, Saruhan Sarman
Son Güncelleme: 23.05.2015 14:29
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.