GÜLLÜOĞLU ŞANLIURFASPOR-BOLUSPOR MAÇINI DEĞERLENDİRDİ

PTT 1.

21 Ekim 2013 Pazartesi 00:00
GÜLLÜOĞLU ŞANLIURFASPOR-BOLUSPOR MAÇINI DEĞERLENDİRDİ






PTT 1. Lig’in 9’uncu haftasında kendi evinde ağırladığı Boluspor’a 4-3 yenilen Şanlıurfaspor oyuncularına 1 günlük izin verildi. Oynanan maç ile ilgili bir değerlendirme yapan Şanlıurfaspor Sportif İşler Sorumlusu İbrahim Güllüoğlu, “Bildiğiniz gibi dün akşam oynanan maçta istediğimiz ve beklediğimiz performansı sergileyemedik. İlk yarı itibari ile hiç beklenmeyecek konsantre eksiliği ile yenilmeyecek goller yenildi, çok basit hatalar yapıldı” dedi.
Özellikle defansta büyük hatalar yaptıklarını belirten Sportif İşler Sorumlusu Güllüoğlu, şunları söyledi:
“İkinci yarıda çok farklı bir Şanlıurfaspor vardı. Çünkü biz de soyunma odasına inerek futbolcu arkadaşlarımızla görüştük. Çocuklar hırslı ve inançlı idi. İnanın belki de takım 5-4 bile öne geçebilirdi. Ama ne yazık ki hakem maçı katletti. Çok ciddi şekilde Şanlıurfaspor’un mağlup olması adına elinden gelen tüm gayreti sergiledi. Tabii bizim burada sessiz kalmamız mümkün değil, geçen haftada Adanademirspor maçında da aynı sıkıntılar yaşandı. Ofsayt olmamasına rağmen çok net bir galibiyetimiz verilmedi. Ben inanıyorum ki Şanlıurfaspor, hakkını koruyacak bir kentte yaşayarak, taraftarlar olarak, yönetici olarak elimizden gelen gayreti göstereceğiz. Özellikle on kişi kalmamıza rağmen maç sonrası futbolcuları tebrik ettim. Çünkü son 15 dakikaya Abdulhamit yumruk yiyip çenesi çıkmasına rağmen oyuna devam etmek istedi. Allaha şükür bir şeyi yok ama beklide oyundan çıkmasıydı ya da aldığı o darbede penaltı kararı çıksaydı mutlaka oyunun skoru değişecekti. Ama tabi ki bunlar mazeret değil. Şanlıurfaspor daha iyi olmak zorunda. Kendi sahasında 4 gol yemek her zaman bizi üzen bir sonuçtur. Gerekli önlemleri ve tedbirleri alacağız ve Şanlıurfaspor yoluna devam edecektir.”
BANAHANE DAHA İYİ OLACAK
Uzun süren sakatlıktan süresinden sonra tekrar sahalara dönüş yapan ve Boluspor karşısında 2 gol kaydeden Emmanuel Banahane ile ilgili konuşan Şanlıurfaspor Sportif İşler Sorumlusu İbrahim Güllüoğlu, “Banahane bizim en önemli golcülerimizden biri. Ne yazık ki şansız bir sakatlık dönemi geçirdi. İnşallah bundan takımda yerini alacak ve golleri devam edecektir. Özellikle ikinci yarı elinden gelen tüm gayreti gösterdi ve bu neticede golünü de attı. Hiç kimse Şanlıurfaspor ile ümidini kaybetmesin çünkü hem taraftar hem yönetim hem Şanlıurfalılar iyi günde kötü günde takımlarının yanında olmak zorundalar. Bu çocuklar ile yola devam edeceğiz ve inşallah her şey daha iyi olacak” şeklinde konuştu.
ABDULHAMİT’İN DURUMU İYİ
Boluspor karşılaşmasında sakatlık geçiren Abdulhamit’in durumunda bir ciddiyetin olmadığını söyleyen Güllüoğlu, “Her hangi bir sıkıntı yok, gece emarları çekildi. Gaziantep Büyükşehir Belediyespor ile oynanacak olan maçta forma giyebilecek” açıklamasını yaptı.
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.