HALUK KOÇ TURGUTLU’YA GELİYOR

CHP Turgutlu İlçe Örgütü, 29 Ekim’de CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Samsun Milletvekili Prof.

21 Ekim 2013 Pazartesi 00:00
HALUK KOÇ TURGUTLU’YA GELİYOR






CHP Turgutlu İlçe Örgütü, 29 Ekim’de CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Samsun Milletvekili Prof. Dr. Haluk Koç’u misafir edecek.
Cumhuriyet Halk Partisi Turgutlu İlçe Örgütü, 2014 yerel seçimlerinde gidilen süreçte çalışmalarını sürdürürken, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nda gerçekleşecek programda konuk konuşmacı olarak CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü, Samsun Milletvekili Prof.Dr. Haluk Koç’u ağırlayacak. İlçe örgütünü ziyaret edecek olan Koç, parti lokali önünde karşılanarak, partililerle buluşacak. CHP Turgutlu İlçe Örgütü’nün her yıl düzenlediği geleneksel Cumhuriyet Yürüyüşüne katılacak, sonra partililerle toplantı ve çarşı esnafı ziyareti sonrası, 29 Ekim akşamı saat 20.00’de Endüstri Meslek Lisesi Konferans Salonu’nda, Türkiye siyaseti ve gündeme dair görüşlerini katılımcılara aktaracak.
Konuyla ilgili açıklama yapan CHP Turgutlu İlçe Başkanı Vahit Doğrucu, “Genel Başkan Yardımcımız ve Parti Sözcümüz Haluk Koç’un katılımıyla gerçekleşecek olan 29 Ekim programımızda tüm Turgutlulu vatandaşımızı aramızda görmekten mutluluk duyacağız“ dedi.
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.