Hilton Otel'inde korkutan yangın

İstanbul Şişli'de bulunan Hilton Otel'inin 13. katında sebebi henüz belirlenemeyen nedenden dolayı yangın çıktı.

15 Eylül 2014 Pazartesi 15:32
Hilton Otel'inde korkutan yangın






Hilton Otel'inde korkutan yangın

Şişli'de, Bomonti Hilton Otel’in teras katında bulunan jeneratörün henüz bilinmeyen bir nedenle alev alması sonucu yangın çıktı. Otelde bulunan müşteriler tahliye edilirken, vatandaşlar yangını şaşkın gözlerle izledi.

Yangın, saat 15.00 sıralarında Bomonti Hilton Otel’de meydana geldi. İddialara göre otelin teras katında bulunan jeneratör henüz bilinmeyen bir nedenle yanmaya başladı. Yangının büyümesiyle alevler otelin dış duvarına sıçradı. Alevlerin sıçraması ile duvardaki yalıtım malzemeleri alev aldı. Yangının büyümesi üzerine çevredeki vatandaşlar itfaiye ekibine ihbarda bulundu. İhbar üzerine olay yerine çok sayıda itfaiye ekibi sevk edildi. Bu sırada otelde bulunan müşterilerin tahliye edildiği görüldü. İtfaiye ekipleri yaptığı ilk müdahale ile yangını kısa sürede kontrol altına alarak soğutma çalışması yaptı. Bu sırada dışarıda bulunan vatandaşların yangını şaşkın gözlerle izlediği görüldü.
Son Güncelleme: 15.09.2014 15:34
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.