İnternetle güçlü kobi semineri Gebze'de başlıyor

42 farklı ülkede faaliyet gösteren Interactive Advertising Bureau’nun Türkiye Merkezi IAB Türkiye, KOBİ’lerin interneti daha verimli kullanması için geliştirdiği re-KOBİ hayata geçiyor,

22 Mayıs 2015 Cuma 17:38
İnternetle güçlü kobi semineri Gebze'de başlıyor






İnternetle güçlü kobi semineri Gebze'de başlıyor

42 farklı ülkede faaliyet gösteren Interactive Advertising Bureau’nun Türkiye Merkezi IAB Türkiye, KOBİ’lerin interneti daha verimli kullanması için geliştirdiği re-KOBİ (Rekabetçi Kobi) Uzaktan Eğitim Platformu’nu hayata geçirmeye hazırlanıyor. Proje kapsamında tasarlanan “İnternetle Güçlü KOBİ” seminer dizisinin üçüncüsü, 26 Mayıs’ta Gebze’de, TOSB Otomotiv Yan Sanayi İhtisas Organize Sanayi Bölgesi, Bölge Müdürlük Binası’nda düzenlenecek. Seminer katılımcıları Re-KOBİ uzaktan eğitim platformundan ücretsiz olarak faydalanabilecekler.

Kocaeli Sanayi Odası işbirliği ile gerçekleştirilecek “İnternetle Güçlü KOBİ Semineri”nde internetin gelişimi, iş hayatına ve reklamcılığa getirdiği yenilikler ile sunduğu imkânlar anlatılacak. Türkiye’nin Dijital Fotoğrafı, Dijital Medyada Reklam ve Medya Planlaması, Video Reklamcılığı ve İnsan Kaynakları Yönetimi gibi konuların yer alacağı seminerin son bölümünde ise başarı hikâyeleri paylaşılacak. Ayrıca IAB Türkiye’nin hazırlıklarını tamamladığı ve KOBİ’lere yönelik uzaktan eğitim platformu olarak tasarlanan re-KOBİ Programı ile ilgili bilgiler verilecek.

IAB Türkiye tarafından hazırlanan re-KOBİ Eğitim Platformu ile küçük ve orta ölçekli işletmelerin internetin imkânlarını kullanarak markalaşmasına, ulusal ve uluslararası pazarlardaki rekabet gücünü arttırmasına katkı sağlanması hedefleniyor.

Ogilvy, Local Time, Waytosay ve WebTV tarafından desteklenen eğitim programı internet üzerinden yayınlanacak 12 adet videodan oluşuyor. İlki Kocaeli, ikincisi ise Ankara’da yapılan İnternet ile Güçlü KOBİ Seminer dizisinin üçüncüsü 26Mayıs Salı günü saat 13:00’de TOSB Otomotiv Yan Sanayi İhtisas Organize Sanayi Bölgesi, Bölge Müdürlüğü Binası Konferans Salonu’nda gerçekleştirilecek ve seminer katılımcıları Re-KOBİ uzaktan eğitim platformundan ücretsiz olarak faydalanabilecekler. Gebze’nin ardından seminerlerin Bursa, Denizli, Eskişehir, Gaziantep, İzmir ve Konya’da devam etmesi planlanıyor.

Seminere katılım için, Kocaeli Sanayi Odası web sayfasının ( www.kosano.org.tr ) sağ tarafında yer alan “Eğitim & Seminer Başvuruları”bölümünü ziyaret edebilirsiniz.

Son Güncelleme: 22.05.2015 17:39
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.