iPhone 7 ne zaman çıkıyor, fiyatı ve özellikleri nedir?

iPhone 7. nesil akıllı telefonlarda tasarım son aşamasına geldiğini duyuran vaulewalk.com cihazın muhtemel görüntülerini yayınladı. 9tomac.com ise iPhone 7'nin kablosuz şarj özelliğiyle tüketiciye ulaşacağını duyurdu. İşte iPhone 7 ilgili merak edilen tüm bilgiler...

09 Kasım 2015 Pazartesi 18:02
iPhone 7 ne zaman çıkıyor, fiyatı ve özellikleri nedir?






iPhone 7 ne zaman çıkıyor, fiyatı ve özellikleri nedir?

Apple, yeni oyuncağı iPhone 7 öncesi tüm iPhone mobil telefonlarda yaptığı pazarlama taktiğini yeniden uygulanıylor. iPhone 7 özelliklerini, ilk görüntülerini ve herkesin merakla beklediği fiyatını Apple yerine, farklı ülkelerdeki kaynakları aracılığıyla sızdırıyor.

iPhone 7. nesil akıllı telefonlarda tasarım son aşamasına geldiğini duyuran vaulewalk.com cihazın muhtemel görüntülerini yayınladı. 9tomac.com ise iPhone 7'nin kablosuz şarj özelliğiyle tüketiciye ulaşacağını duyurdu. İşte iPhone 7 ilgili merak edilen tüm bilgiler...

TÜM APPLE SİSTEMLERİYLE TAM UYUMLU OLACAK

iPhone 7'nin en önemli teknik özelliği, şimdiye kadar üretilen tüm Apple ürünleriyle tam uyumlu olması öne çıkıyor.

Üç ayrı iPhone 7 modelinin aynı anda tüm önemli satış merkezlerinde tüketiciye ulaşmasını hedefleyen Apple, cihazda Home tuşunun yerini korumaya kararlı.
iPhone 7 ne zaman çıkıyor, iphone 7 fiyatı  iphone 7 özellikleri

iPhone 7 TEKNİK ÖZELLİKLERİ NELER OLACAK?

Su geçirmez yeni nesil iPhone 7'ler için kavisli ekran modeli iddiaları henüz yalanlanmadı. Yüz ve el hatlarına uygun kavisli bir iPhone 7'nin son kullanıcıda nasıl bir his uyandıracağını kimse kestiremiyor. 4 inçlik ekran, darbelere dayanıklı bir kasa ve uzun ömürlü bir cihaz vaad eden iPhone 7 için Apple uzaktan şarz konusunda geçtiğimiz günlerde ABD Patent Ofisi'ne başvuruda bulunmuştu.
İntel çiplerin kullanılacağı iPhone 7'de OLED ekran kullanımı için en yakın rabiki Güney Koreli Samsung'la anlaşmaya vardığı da biliniyor.
Apple Car (Apple otomobil) sisteminin entegre edileceği yeni model iPhone 7'lerin bir başka modelinde ise Sapphire ekranlar kullanılacak.

Performans

iPhone 7 daha hızlı bir işlemci, iPhone 6S'ten daha fazla RAM ve muhtemelen bir ölçüde iyileştirilmiş çift kamerayla karşımıza çıkabilir.

iPhone 7'lerin çıkış tarihini halen Apple stoklarında bitmeyen iPhone 6S'lerin kaderi belirleyecek. Yeni nesil akıllı telefonlar konusunda yapılan anketlerde, tüketici beklentisini karşılamayı hedefleyen Apple, iPhone 7'lere olan talebin daha da yükselmesini umut ediyor.


iPhone 7 Depolama Kapasitesi ne olacak?

Apple cihazlarının şimdiye kadar en çok eleştirilen depolama kapasitesi iPhone 7'de kendini gösterecek gibi duruyor, Apple iPhone 7 için 16 GB modeli ile standart fiyat uygulamasına gidecek. iPhone 7 32 GB, 64 GB ve 128 GB seçeneklerinin yanı sıra ilk kez SD kartlı akıllı telefonlar ile rakiplerinin bu konudaki radikal girişimlerinin önünü kesebilir..

3D ve kavisli ekran

Apple iPhone 7 ekranına  3D ünitesine sahip ve kavisli bir ekranla sinema, film ve video tutkunlarının kalbini çalabilir.  Kavisli ekran yeni nesil iPhone söylendileri netlik kazanmasa da, 3D teknolojisinin yeni nesil akıllı telefonlarda standart hale gelmesine kesin gözle bakılıyor.

Apple iPhone serisinin yeni sürümlerinde oyun konsolu ağırlık kazanıyor. Oyun tutkunlarının hayır diyemeyeceği etkileşim derecesi yüksek bir cihaz, beklentileri boş çıkarmayabilir. Çünkü Apple uzun süredir özellikle Japon ve ABD kökenli oyun şirketleriyle çok yönlü işbirliği anlaşmaları yapıyor.
Apple TV altyapısının da dijital oyun sektöründe fazlaszıyla yer alacağı biliniyor. (© iyigunler.net)

Son Güncelleme: 09.11.2015 18:16
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.