İTSO ÜYELERİNİ CEBİT’E GÖTÜRÜYOR

Yurtiçi ve yurt dışı fuar ziyareti organizasyonları ile üyelerine teknolojik yenilikleri görme fırsatı sunan İnegöl Ticaret ve Sanayi Odası (İTSO), şimdi de İstanbul’da 24-27 Ekim tarihleri arasında düzenlenecek CeBIT Bilişim Eurasia 2013 Fuarı için gezi

21 Ekim 2013 Pazartesi 00:00
İTSO ÜYELERİNİ CEBİT’E GÖTÜRÜYOR






Yurtiçi ve yurt dışı fuar ziyareti organizasyonları ile üyelerine teknolojik yenilikleri görme fırsatı sunan İnegöl Ticaret ve Sanayi Odası (İTSO), şimdi de İstanbul’da 24-27 Ekim tarihleri arasında düzenlenecek CeBIT Bilişim Eurasia 2013 Fuarı için gezi düzenliyor.
Fuar ziyareti ile ilgili bilgi veren İTSO Genel Sekreteri Mustafa Şentürk, üyelerini İstanbul Fuar Merkezi-CNR Expo’da düzenlenecek Uluslararası Bilgi ve İletişim Teknolojileri, Uydu İletişimi, Yayıncılık, Kablo ve TV Sektörü Fuarı’na götüreceklerini açıkladı. Ücretsiz ziyaret turu için kontenjanlarının sınırlı olduğunu belirten Şentürk, başvuruların 24 Ekim Perşembe günü mesai bitimine kadar kabul edileceğini kaydetti. Şentürk, ziyaretin fuarın son günü olan 27 Ekim’de günü birlik gerçekleşeceğini, katılmak isteyen üyelerin odaya başvurmalarını istedi.
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.