Japon mutfafının en zarif hali Kurochan By IOKI'de

Mandarin Oriental, Bodrum'un büyüleyici atmosferini Asya mutfağının en rafine lezzetleriyle birleştiren Kurochan by IOKI, üst düzey damak zevkine hitap eden unutulmaz bir gastronomi deneyimi sunuyor.

04 Temmuz 2018 Çarşamba 09:11
Japon mutfafının en zarif hali Kurochan By IOKI'de






Japon mutfafının en zarif hali Kurochan By IOKI'de

Ege Denizi'nin olağanüstü manzarası ile konuklarına alışılmışın dışında bir lüks deneyimi sunan Mandarin Oriental, Bodrum bünyesinde, bu sezon kapılarını ikinci kez açan modern ve yenilikçi Uzak Doğu restoranı Kurochan by IOKI, "En İyi Asya Mutfağı" unvanıyla yolu Bodrum'dan geçenleri yaz boyunca seçkin bir gastronomi molasına davet ediyor.

Adını yetenekli Japon şef Keizo Okitasan'dan alan Kurochan by IOKI, zengin sushi menüsünün yanı sıra Peru mutfağından aldığı ilhamı meze, çorba, erişte, sashimi, tempura ve teppanyaki seçeneklerine de taşıyor. Açık mutfak konseptiyle Japon kültürünü Bodrum'a uyarlayan Kurochan by IOKI, Robatayaki usulü ızgara alternatifleriyle de cazibe merkezi olmayı sürdürüyor.

Ahşap mobilyaları ve güverteyi andıran 150 kişilik rustik atmosferiyle Kurochan by IOKI,

Japon esintili demleme ritüelleriyle Matcha çayı için mükemmel seçenekler sunuyor. Jigger İstanbul danışmanlığında meyve, sebze ve baharatların bir araya getirilmesiyle hazırlanan özel sake kokteylleriyle, Japon birasıyla ve özel someliyesi tarafından size göre seçilen zengin şarap menüsüyle Kurochan by IOKI, Mandarin Oriental, Bodrum'un ana plajına bakan barında gün batımı keyfini bir lezzet şöleni ile taçlandırıyor.

Japon yemek kültürünün mükemmel ritüellerini keşfetmeniz için 20 kişiye kadar 'özel etkinlik' opsiyonuyla yaz boyunca sizlere şık ve modern bir yemek deneyimi vaat eden Kurochan by IOKI haftanın altı günü canlı DJ performansı eşliğinde ve 19:00–23:00 saatleri arasında hizmet veriyor.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.