Karaca'dan Romanya'da İki Yeni Mağaza

Paylaşmaktan keyif aldığınız anlara eşlik eden Karaca, Romanya'da açılacak iki yeni mağaza ile yurtdışı yolculuğuna devam ediyor.

29 Haziran 2018 Cuma 14:24
Karaca'dan Romanya'da İki Yeni Mağaza






Karaca'dan Romanya'da İki Yeni Mağaza

Paylaşmaktan keyif aldığınız anlara eşlik eden Karaca, Romanya'da açılacak iki yeni mağaza ile yurtdışı yolculuğuna devam ediyor. Almanya ve Avusturya'nın da içinde bulunduğu 11 ülkede 21 mağazasıyla tüketicilerin yoğun ilgisi ile karşılaşan Karaca, şimdi de Romanyalılarla buluşmaya hazırlanıyor.


Birbirinden şık ve her tarza hitap eden ürünleriyle tüketicinin sevgisini kazanan Karaca, iki yeni mağazasıyla Romanyalılarla buluşuyor.

Bugün açılışı gerçekleşen 200 m2 büyüklüğündeki Romanya Afimall mağazası; Karaca'nın mutfak, sofra, aksesuar ve ev tekstili kategorilerinden oluşan ürün gamını tüketiciyle buluşturuyor. Geniş ürün yelpazesini yurtdışında yaşayanların beğenisine sunan Karaca, küçük ev aletlerinden porselen mutfak gereçlerine, cam ürünlerden çelik grubuna kadar birçok ürününü yeni mağazasında sergiliyor.

Almanya, Azerbaycan, İran, Özbekistan, Lübnan, Kuveyt, Rusya, Kıbrıs, Libya, Suudi Arabistan ve Avusturya'da şubesi bulunan Karaca, 21 yurtdışı mağazası ile hizmet veriyor. Ağustos ayında Polonya'daki mağaza ile yurtdışı şube açılışlarını sürdürecek olan Karaca, 2019'da da farklı ülkelerde tüketiciyle buluşmaya devam edecek.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.