Kastamonu Entegre, İNTERMOB Fuarı'nda yeni ürünleri sergiledi

Kastamonu Entegre, gösterişli standı ve sektöre yön veren markaları ile yine dikkatleri üzerine çekti.

21 Ekim 2013 Pazartesi 09:12
Kastamonu Entegre, İNTERMOB Fuarı'nda yeni ürünleri sergiledi






Dünyanın 94 farklı ülkesinden yaklaşık 62 bin ziyaretçinin katıldığı fuarda Kastamonu Entegre, gösterişli standı ve sektöre yön veren markaları ile yine dikkatleri üzerine çekti. Soğuk günlerde içinizi ısıtan zeminlerin mimarı Kastamonu Entegre, laminat parke markaları FLOORPAN ve ARTFLOOR vazgeçilmez dekorasyon trendleri arasında yer alan ahşabı, farkını ortaya koyarak mekânlara taşıyor. Kastamonu Entegre, tasarım ve görselliğin de ön planda tutulduğu geniş ürün yelpazesi ile de beklentilerin ötesinde hizmet anlayışını ortaya koyuyor.
 
Fuarda dekorasyonda yeni trendlerin öncüsü markalarını sergileyen Kastamonu Entegre, yeniliği ve göz alıcı şıklığı yaşam alanlarına taşımak isteyenleri yeni ürünü GLOSSPLUS ile buluşturdu. Parlaklığı artırılmış dış yüzeyi aşınmaya, darbeye ve çizilmeye karşı yüksek dayanım gösteren yapısı ile uzun yıllar kullanım imkanı sunan GLOSSPLUS beklentilerinizi fazlasıyla karşılıyor.

 
Sektörün gücünü yansıtan ve küresel anlamda bağlantıları güçlendiren INTERMOB 16. Uluslararası Mobilya Yan Sanayii, Aksesuarları, Orman Ürünleri ve Ahşap Teknolojileri Fuarı’da yer almaktan mutluluk duyduklarını ifade eden Kastamonu Entegre Genel Müdürü Haluk Yıldız, fuarın sektörün önemli temsilcilerini ve girişimcilerini bir araya getiren en önemli platformlardan olduğunu söyledi. Yıldız, “Intermob Fuarı, pazar arayışlarının ve küresel rekabetin kritik önem kazandığı günümüzde, şirketlere yurtdışından yeni ve nitelikli müşteriler kazanma fırsatını da tanımış oldu. Dünya standartlarında ürünler üreten ve her yıl olduğu gibi geçen yıl da 80 milyon doların üstünde ihracatıyla, açık ara sektör lideri olan Kastamonu Entegre olarak, 2023 yılında 6 milyar dolarlık ihracat hedefi koyan, Türk Mobilya Endüstrisi’ne her zaman desteğimiz tam olacaktır.” dedi.
Parlak levhada ahşabın doğallığından vazgeçmeden mekanınızı ayna parlaklığı ile zenginleştiren GLOSSMAX da Kastamonu Entegre standında yer aldı. Kapı, mutfak-banyo, yer, dolap gibi kadar tüm ahşap dekorasyon malzemelerinde ve mobilya üretiminde şıklık ve kalitenin simgesi olarak kullanılabilecek GLOSSMAX, sizleri parlak panelin avantajlarını keşfetmeye davet ediyor.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.