Kaza yaptıkları lüks aracı bırakıp kaçtılar

Ankara Yenimahalle'de içinde 2 kişinin alkol alarak seyrettiği lüks araç kaza yaptı. Kazaya karışan iki şüpheli aracı bırakarak başka bir otomobille kaçmayı tercih etti.

08 Aralık 2017 Cuma 12:45
Kaza yaptıkları lüks aracı bırakıp kaçtılar






Kaza yaptıkları lüks aracı bırakıp kaçtılar


Ankara'da iki caddenin kesişiminde karşılaşan otomobillerin çarpışması sonucu 1 kişi ağır yaralandı. Alkollü olduğu belirtilen 2 kazazedenin, bölgeye gelen başka bir araçla kaçırıldığı iddia edildi.

Edinilen bilgiye göre kaza, saat 01.15 sıralarında Yenimahalle'de meydana geldi. Edinilen bilgilere göre; Yukarı Yahyalar Mahallesi Aydan Caddesi üzerinden Anadolu Bulvarı istikametinde seyreden otomobil ile İvedik Caddesi üzerinden Karşıyaka Mezarlığı istikametinde giden otomobil, iki caddenin kesişiminde çarpıştı. Çarpışmanın şiddetiyle iki araç da metrelerce sürüklendi. Kazanın ardından araç içinde sıkışan otomobilin sürücüsü ağır yaralandı. Diğer otomobildeki 2 kişinin ise araçtaki alkollü içki şişelerini yol kenarındaki boş arsaya attıktan sonra kaza yerine gelen başka bir araçla kaçtığı iddia edildi.

MAHALLE SAKİNLERİ HABER VERDİ

Yaralı sürücüyü gören mahalle sakinleri, 112 acil servis ekiplerine ihbarda bulundu. Bir süre sonra kaza yerine ulaşan itfaiye ekipleri, yaralı sürücünün kurtarılması için çalışma başlattı. Ekiplerin uğraşları sonucu araç içinden çıkarılan sürücü, ambulansla Gülhane Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne götürülerek tedavi altına alındı. Kazanın ardından Aydan Caddesi yaklaşık bir saatliğine tek taraflı olarak araç trafiğine kapandı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.