KIZILAY’IN BAYRAM ÇALIŞMALARI OLUMLU GEÇTİ

Türkiye Kızılay Derneği Zonguldak Şube Başkanı Nihat Aygün, Kurban Bayramı dolayısıyla toplanan vekâletlerin ihtiyaç sahibi ailelere ulaştırılacağını vurguladı.

21 Ekim 2013 Pazartesi 00:00
KIZILAY’IN BAYRAM ÇALIŞMALARI OLUMLU GEÇTİ






Türkiye Kızılay Derneği Zonguldak Şube Başkanı Nihat Aygün, Kurban Bayramı dolayısıyla toplanan vekâletlerin ihtiyaç sahibi ailelere ulaştırılacağını vurguladı.
Kızılay Derneği Başkanı Nihat Aygün, Kurban Bayramı öncesinde başlattıkları Kurban Vekaleti çalışmalarının iyi sonuç verdiğini dile getirdi. Zonguldak’ta bin beş yüze yakın aileye ikişer kilogram kavurma dağıtılacağını belirten Aygün, şöyle dedi:
“Zonguldak Türk Kızılay Şubesi olarak Kurban Bayramı’na bir ay kala çalışmalarımıza başladık. Geçen yıl biraz zayıf kalmıştık. Bu yıl Genel Başkanımızın talimatıyla Karabük’te yapılan bölge toplantısının neticesinde Zonguldak’ta bütün yönetim kurulu arkadaşlarımızla beraber vilayetin önünde bir çadır kurduk. Şehrin her tarafına yapacağımız faaliyetler hakkında pankart asıp el ilanları dağıttık. Zonguldak’ta ilk defa bin beş yüze yakın protokolümüze yakın daire müdürlerimiz, avukatlarımız, doktorlarımız, teknik elemanlarımız, üniversitede bütün hocalarımız olmak üzere hepsine kurbanla ilgili bir mektup yazdık. Vekaletlerini Türk Kızılayı’na vermelerini istedik. Türk Kızılayı’nın kurbanları nasıl kestiğini anlattık. Hangi şartlarda, nerede, dini vecibelerini yerine getirme gibi Türk Kızılayı’nın bu yılki programının bir yıl boyunca ihtiyaç sahiplerine ikişer kilogram kavurma dağıtılmak olduğunu bu hedefi anlattık. Bayramın birinci gününe kadar vekalet almayı devam ettirdik. Allah’ın izniyle bu çalışmalarımızın karşılığında iyi bir netice aldık. Zonguldak’ta bin beş yüze yakın aileye ikişer kilogram kavurma dağıtacağız. Vekalet veren tüm hemşerilerimize ve hayırseverlere teşekkür ediyorum.”
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.