Kooperatiften 4 ortağa traktör

Sakarya Tarım Kredi Kooperatifleri Bölge Birliğine bağlı 1483 Sayılı Kaynarca Tarım Kredi Kooperatifinde Hilmi Altıntaş ve Şevket Erel’e satışı gerçekleştirilen 2 adet sıfır Tümosan traktör ile Selahattin İldeniz ve Resul Akçay’a satışı gerçekleştirilen 2

19 Eylül 2013 Perşembe 00:00
Kooperatiften 4 ortağa traktör






Sakarya Tarım Kredi Kooperatifleri Bölge Birliğine bağlı 1483 Sayılı Kaynarca Tarım Kredi Kooperatifinde Hilmi Altıntaş ve Şevket Erel’e satışı gerçekleştirilen 2 adet sıfır Tümosan traktör ile Selahattin İldeniz ve Resul Akçay’a satışı gerçekleştirilen 2 adet 2. el traktörün anahtar teslim töreni yapıldı.
Anahtar Teslim törenine Sakarya Tarım Kredi Kooperatifleri Bölge Müdürü Mehmet Kalkan, Bölge Birliği Müdür Yardımcısı Ali Aslan, Kooperatif Müdürü İsmail Eskitürk, Kooperatif Personeli Abdulkadir Fasal, Cengiz Köse ve kooperatif ortakları katıldı.
Törende kısa bir konuşma yapan Bölge Müdürü Mehmet Kalkan, Tarım Kredi Kooperatifleri olarak üreticilerin üretimden tüketime kadar her türlü ihtiyaçlarını kaliteli ve zamanında karşıladıklarını belirtti. Kalkan, “Bugün burada da 4 ortağımızın aldıkları Traktörleri teslim ediyor olmak bizler için çok güzel bir duygu. Üreticilerimizin zirai alet ev ekipmanlarını da Kooperatifler aracılığı ile karşılamaya devam edecek” dedi.
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.