Liseli Gülcan'ın cesedi baraj gölünde bulundu

Seyhan'da baraj gölünde cesedi bulunan Gülcan K.'nın esrarengiz ölümü polisi harekete geçirdi. Ölümün cinayet mi yoksa intihar mı olduğu araştırılıyor.

16 Nisan 2018 Pazartesi 16:14
Liseli Gülcan'ın cesedi baraj gölünde bulundu






Liseli Gülcan'ın cesedi baraj gölünde bulundu


Adana Çukurova'da Liseli Gülcan K'nın cesedi Seyhan Baraj Gölü'nde vatandaşlar tarafından bulundu. Göl kıyısında montu ve çantasını inceleyen polis ekipleri, yaşlı bir kadının ağladığını farketti. Talihsiz kadının derdi büyüktü..

Adana'da henüz 16 yaşındaki genç kızın cesedi Seyhan Baraj gölünde suyun üzerinde hareketsiz şekilde bulundu. Cesedi bulanlar hemen güvenlik güçlerine haber verdi. Gencin cesedi çıkarılırken yaşlı bir kadının ağladığı görüldü..


Adana'da Seyhan Baraj Gölü'nde 16 yaşındaki Gülcan K.'nın cesedi bulundu.

Çukurova İlçesi Seyhan Baraj Gölü'nde meydana geldi. Yürüyüş yapanlar suda hareketsiz duran cesedi görünce polisi aradı. Olay yerine gelen ekipler, sudaki cesedin Gülcan K.'ya ait olduğunu saptadı. Ayrıca genç kıza ait kayaların üzerine bırakılmış okul çantası ve mont da bulundu. Ekipler, çantanın içerisinde ise genç kıza ait cep telefonu, cüzdan ile birlikte okul kitaplarını buldu.

OĞLUNU BU GÖLDE KATLETTİLER

Çevrede toplananlar, genç kızın cansız bedeninin sudan çıkarılmasını izleyerek cep telefonlarıyla görüntü çekti. Bazıları da polislerin çalışmasını ağlayarak izledi. Bu sırada Gülcan K.'nın öldüğünü öğrenen yaşlı bir kadın da "Benim oğlum da yıllar önce cinayete kurban gitti. Eşi tarafından öldürüldü. Ben bu kızın kaderine ağlıyorum" dedi.

Genç kızın cesedi otopsi yapılmak üzere Adli Tıp Morgu'na kaldırıldı. Polis, Gülcan K.'nın ailesi ulaşmaya çalışıyor.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.