Mahkeme reçel kavanozunu silah saydı

Ayrıldığı sevgilisine içi reçel dolu kavanozu fırlatan Yasemin B. adlı kadın hakkında 1.5 yıl hapis cezası isteniyor..

14 Mayıs 2018 Pazartesi 09:05
Mahkeme reçel kavanozunu silah saydı






Mahkeme reçel kavanozunu silah saydı

İki güvenlik görevlisinin aşkı birlikte yaşamaya döndü. Ancak anlaşamayan ve ayrılmaya karar veren Selik K. İle Yasemin B. adlı çiftin kavgasına kullanılan reçel kavanozunu mahkeme silah olarak kabul etti. Kavanozu fırlatan ve erkek arkadaşını yaralayan Yasemin B. hakkında hapis cezası isteniyor. 

İstanbul'da ikisi de dul olan güvenlik görevlisi Selim K. ile Yasemin B. ilişki yaşamaya başladı ve bir süre sonra evlilik planı yaptı. Yasemin B., bu nedenle Bayrampaşa'daki evinden sevgilisinin Esenler'deki evine taşındı. İlişki kısa sürdü, ikili evlilikten vazgeçti.


Yasemin B. evden ayrılırken eşyalarını almak istedi. Selim K. parası karşılığında bulaşık makinesini kendisine bırakmasını talep edince ikisi arasında tartışma çıktı. 

Yasemin B. "Ben ölmüş kocamın parasını sana yedirmem" diyerek masadaki reçel kavanozunu Selim K.'nin kafasına vurdu. Adamın kafasında şişlik oluştu. İhbar üzerine eve gelen polis, çifti karakola götürdü. 

Yasemin B., hakkında "silahla kasten yaralama" suçundan dava açan cumhuriyet savcısı, masa fırlatmayı ve cam kavanozu silah saydı. Kadının 1.5 yıl hapisle yargılanması için hazırlandı.

 Yasemin B. ifadesinde, "Bana küfretti. Elindeki çatalı fırlattı. Sinirlenerek masayı kaldırdım. Kavanozu kafasına vurmadım" dedi. Duruşmada ifade vermeyi reddeden Selim K., davaya bakan kadın hâkimin tarafsız olamayacağını ileri sürerek "reddi hâkim" talebinde bulundu.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.