MİLLİ CURLİNGÇİLERE ÇİNTİMAR MORALİ

Erzurum’da kampa giren Curling 21 Yaş Altı Milli Takım Aday Kadrosu Kampını ziyaret eden Erzurum Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Fatih Çintimar, milli curlingçilerin Avrupa elemelerini geçip, Dünya Curling Şampiyonası’na katılacağına inandığını söyle

21 Ekim 2013 Pazartesi 00:00
MİLLİ CURLİNGÇİLERE ÇİNTİMAR MORALİ






Erzurum’da kampa giren Curling 21 Yaş Altı Milli Takım Aday Kadrosu Kampını ziyaret eden Erzurum Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Fatih Çintimar, milli curlingçilerin Avrupa elemelerini geçip, Dünya Curling Şampiyonası’na katılacağına inandığını söyledi.
Curling 21 Yaş Altı Milli Takım Aday Kadrosu Erzurum’da kampa girdi. Kurban Bayramı’nın hemen ardından Cumartesi günü Erzurum’da Curling Arena’da kampa giren aday kadro, 24 Ekime kadar çalışmalarını burada yapacak. Antrenmanlar sonunda Avrupa elemelerine katılacak Curling Milli takımı seçilecek. 21 Yaş Altı Curling Milli Takım Aday Kadrosunun kampını ziyaret eden Erzurum Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Fatih Çintimar, milli curlingçilere Finlandiya’da yapılacak olan Dünya Şampiyonası Avrupa Elemeleri’nde başarı dileğinde bulundu. Türkiye’nin tek curling salonu olan, Curling Arena’da günde çift antrenman yapan Ay-yıldızlı Curlingçiler, hırslı ve istekli çalışmalarıyla dikkat çekiyor. Kanadalı Antrenör Gerald Claır Campbell ile yardımcıları Cüneyt Celal İşgör ve Ahmet Çelik nezaretinde kamp yapan 21 Yaş Altı Curling Milli Takım Aday Kadrosu’nda 20 kız 25 erkek sporcu olmak üzere toplam 45 curlingçi yer alıyor.
KANADALI ANTRENÖRLE TANIŞIP BAŞARI DİLEDİ
Erzurum’da kampa giren Curling Milli takımının kampını ziyaret eden Erzurum Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Fatih Çintimar, Milli takımın Kanadalı Antrenörü Gerald Claır Campbell ile tanıştı. Bir süre Kanadalı Coach ile sohbet eden Çintimar, kendisine yeni görevinde başarı dileğinde bulundu. Aynı zamanda Atletizm Federasyonu Başkanı da olan Erzurum GHSİM Müdürü Fatih Çintimar, “Curling 21 Yaş Altı Curling Milli Takım Aday Kadrosunun ilimizde kamp yapmasından memnunuz. Zaten Türkiye’nin tek curling salonu da Erzurum’da bulunuyor. Burada bulunan sporcuların büyük çoğunluğunun da şehrimizdeki kulüplerde spor yapan curlingçilerin olması bizim için ayrı bir gurur vesilesi. İnanıyorum ki, Curling Milli Takımı Avrupa elemelerini geçip, Dünya Curling Şampiyonası’na katılacak” dedi.
Ziyarette Curling A Milli Takımlar Yardımcı Antrenörü Fatih Ağduman da hazır bulundu. 21 Yaş Altı Curling Milli Takımı, 03-08 Ocak 2014 tarihlerinde Finlandiya’da yapılacak olan Dünya Şampiyonası Avrupa Elemelerinde ülkemizi temsil edecek.
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.