MUDURNU’DA TOKİ İÇİN UZUN KUYRUK OLUŞTU

Bolu’nun Mudurnu ilçesinde Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanlığı tarafından yaptırılan 2.

21 Ekim 2013 Pazartesi 00:00
MUDURNU’DA TOKİ İÇİN UZUN KUYRUK OLUŞTU






Bolu’nun Mudurnu ilçesinde Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanlığı tarafından yaptırılan 2. TOKİ konutlarında satışa sunulan 12 adet daire için vatandaşlar adeta birbirleriyle yarıştı.
Ev sahibi olmak için gece yarısı banka önüne koşan Mudurnulular, uzun kuyruklar oluşturdu. Sabahın erken saatlerinde 12 adet konut için liste yapıldığı ve 39 kişilik bir listenin oluştuğu görüldü. Mudurnu ve köylerinde ikamet eden vatandaşlar 7 bin 500 TL ile 10 bin TL arasında peşinat karşılığında alınacak evler için adeta birbirleri ile yarıştılar.
Sabahın erken saatlerinde bankanın açılmasıyla birlikte gişelerde sıraya giren ve ev hayali ile geceden bu yana bekleyen vatandaşlardan sadece iki kişinin ev alabildiği, diğer 10 kişilik dairelerin girişinde ise kilitlenme olduğu ifade edildi.
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.