Muğla Ortaca'da trafik kazası: 7 yaralı var

Muğla'nın Ortaca İlçesi'nde, kavşakta iki otomobil çarpıştığı kazada, 2'si ağır 7 kişi yaralandı.

15 Mayıs 2016 Pazar 18:59
Muğla Ortaca'da trafik kazası: 7 yaralı var






Muğla Ortaca'da trafik kazası: 7 yaralı var


Muğla'nın Ortaca İlçesi'nde, kavşakta iki otomobil çarpıştığı kazada, 2'si ağır 7 kişi yaralandı.


Kaza, bugün saat 12.30 sıralarında, Güzelyurt Mahallesi, Dalaman-Sarıgerme Kavşağı'nda meydana geldi. Kavşakta, Ahmet Camcı'nın kullandığı 35 KOV 65 plakalı otomobil ile Hüseyin Yüksel yönetimindeki 42 AKH 87 plakalı otomobil çarpıştı. Kazada, otomobil sürücüsü Hüseyin Yüksel, eşi Mukaddes Yüksel, çocukları Sümeyye Yüksel (7) ve Rumeysa Berru Yüksel (4) ile diğer araç sürücü Ahmet Camcı, eşi Mine Camcı ve oğulları Efe Camcı (6) yaralandı. Yaralılara ilk müdahaleyi yoldan geçen diğer araç sürüceleri ile çevredekiler yaptı.
Son Dakika Ortaca Haberleri
Yaralılardan Yüksel ailesi Ortaca Devlet Hastanesi'ne, Camlı ailesi ise Dalaman Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Tedaviye alınan yaralılardan kemerlerı takılı olmadığı için kırılan ön camdan yola fırlayarak ağır yaralandıkları öğrenilen Hüseyin Yüksel ve eşi Mukaddes Yüksel daha sonra Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne sevk edildi. Yüksel Çifti'nin hayati tehlikelerinin sürdüğü öğrenildi. Hurdaya dönen iki otomobil çekici yardımıyla kaza yerinden kaldırılırken, jandarma kazayla ilgili soruşturma başlattı. Son Dakika Haberleri

 
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.