Ödemiş'te merdivenli katil dehşet saçtı

Aşkına karşılık vermediği için evine merdiven dayayarak girdiği Vicdan Özetçi'yi öldüren kızı Hülya Özetçi'yi ağır yaralayan Mustafa K. adlı zanlı kayıplara karıştı.

29 Nisan 2018 Pazar 23:55
Ödemiş'te merdivenli katil dehşet saçtı






Ödemiş'te merdivenli katil dehşet saçtı



İzmir'in Ödemiş akşam saatlerinde meydana gelen korkunç cinayetle sarsıldı. Bir apartmanın ikinci katındaki eve merdiven dayayarak balkondan giren 55 yaşındaki Mustafa K. adlı katil zanlısı iddiaya göre, aşkına karşılık vermeyen Vicdan Özetçi'yi yatağında uyurken tüfekle vurarak öldürdü. Zanlı Özetçi'nin kızı 37 yaşındaki Hülya Özetçi'yi de ağır yaraladı. 

Korkunç olay, bugün saat 03.00 sıralarında dört katlı binada meydana geldi. Mustafa K., yanında getirdiği merdivenle, Vicdan Özetçi ile daha önce eşinden boşanan kızı Hülya'nın yaşadığı ikinci katın balkonuna çıktı. Balkon kapısını zorlayarak içeri giren Mustafa K., av tüfeğiyle aynı odada uyayan Vicdan Özetçi ve kızı Hülya Özetçi'ye birer el ateş edip kaçtı.

Silah sesini duyan komşularının ihbarı üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Göğüslerinin sağ kısmından vuruldukları belirlenen anne ve kızı, Ödemiş Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Ancak 2 çocuk annesi Vicdan Özetçi, doktorların tüm çabasına karşın kurtarılamadı. Durumu ağır olan Hülya Özetçi ise yapılan müdahalenin ardından Katip Çelebi Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne sevk edildi.

AŞKINA KARŞILIK VERMEDİĞİ GEREKÇESİYLE ÖLÜMLE TEHDİT ETMİŞ

Bir çiftlikte hayvan bakıcılığı yapan Vicdan Özetçi'nin, 2 ay önce kızı Hülya Özetçi'nin yanına yerleştiği belirtildi. Vicdan Özetçi'nin aşkına karşılık vermediği için daha önce birçok kez tartıştıkları ve kendisini ölümle tehdit ettiği ileri sürülen Mustafa K. hakkında Bayındır İlçe Jandarma Komutanlığı'na bir süre önce şikayette bulunduğu ifade edildi.

Polis ekiplerinin Mustafa K.'nin yakalanması için çalışmalarını sürdürdüğü bildirildi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.